Nagyoroszi foltvarró vándorkiállítás

Vendégkönyv

Újabb helyszínre érkezett a Gubike által szervezett szlovákiai-magyar foltos kiállításunk.  Július 24.-től Nagyoroszi ad otthont a műveinknek .

A kiállítás megnyitójára én is elmentem, és megállapítottam, hogy ismét jó kezekben vannak a munkáink.  A kiállításon még a könyvtár foltvarrással foglalkozó könyveit is meg lehet nézni – igaz, abban nem vagyok biztos, hogy az összes könyv a könyvtár tulajdona-e.

Készítettem néhány képet, s bár a kiállított foltos munkák nem változtak, mégis más a hangulatuk ebben a teremben, másként bemutatva.

A megnyitón kaptam ezt a kedves ajándékot:

ajandak

A kiállítás képeit ide kattintva nézheted meg:

Nagyoroszi kiállítás képei

.

M.I.Eszter
eszterkézimunka_logo

4 megjegyzés:

 1. lomaquilt:

  Nagyon szép a kiállitás! Köszi, hogy lefényképezted, én is elakartam menni, de sajnos más programjaink voltak.

 2. kataszabo:

  Kerestem egy kezimunkas oldalt, ugy erzem ezt kiprobalom. Meg nem tudtam teljesen tisztaba jonni a mukodesevel, de ido kerdese. Tetszik amit csinalsz,mert en is csak hobbi szinten muvelem a kezimunkat, es gratulalok Hozza. Tudom, hogy aki szereti es sok mindent kiprobal, minden anyagot ami a kezimunkaval osszefugg “gyujt” Ezert: lehet e kerni valamiT/ Ha igen, kerlek segitsetek, keresek valami csomozott suba mintat. Van egy csomo nyers szinu gyapjum, ehhez egy 100×300 szemes kongrem. Valami modernre gondoltam, ahol 80 %-ban a nyers szin dominal.

 3. http://www./:

  Zvláštní, jak se někteří diskutující urputně drží starších metod a nové zatracují. Používám staré i nové. Jestli ono to s tím, kdo co neumí, nebude třeba jinak :)

 4. http://www./:

  Frankly I think that’s absolutely good stuff.

Várjuk véleményedet. Szólj hozzá most!


foltvarazs webruhz