Még néhány nap…

 
 

Ahogy azt augusztusban már írtam, hamarosan egyel többen leszünk.
Ez az év viszont olyan gyorsan rohant, hogy nem igazán volt időm ezzel a bloggal és a kézimunkával kapcsolatos oldalammal foglalkozni.   Persze most ígérhetném, hogy majd ha itthon leszek, de már nem merek könnyelmű ígéretekbe bocsátkozni.  A terv azért a kézimunkáim készítése és bemutatása…

Természetesen, ha megérkezikSzilvababy“, beszámolok róla itt is. Addig is ezt a keresztszemes képet mutatom, amit a nyáron és ezen az őszön hímeztem.  Már régen szemezgettem ezzel a mintával, de arra vártam, hogy igazi aktualitása legyen.  Most aztán a nyári nyaralásunk alatt – amikor az idő pont a kézimunkának kedvezett – bele is fogtam.  A kontúrokat azonban csaok az elmúlt hetekben sierült ráhímeznem.  Most épp a keretezőnél van a kész hímzés, és remélem, hamarosan a kész keretttel együtt is be tudom majd mutatni.

Addig is mutatok még néhány képet, egyrészt erről a hímzésről, másrészt magamról.Amikor Pannát vártuk, még nem nagyon volt lahatőség arra, hogy igazi kismama-fotók készüljenek rólam.  Mival azóta eltelt lasssan nyolc év, ma már többen is készítenek szép kismama-fotókat.  Két héttel ezelőtt rólam is készült néhány, s íme ebből két kép ízelítőnek.  Lesz még több is, de azokat egy kicsit később mutatom. 

Szóval jöjjenek a képek >>

 

 baba keresztszemes

Készülő baba-keresztszemes

 

M.I.Eszter
eszterkézimunka_logo

4 megjegyzés:

 1. maria.vargane:

  Kedves Eszter!

  Jó egészséget és minden jót kívánok Neked és az egész családnak!
  (Nagyon szép kismama vagy!)

  maria.varga

 2. M.I.Eszter:

  Köszönöm szépen. :)
  Eszter

 3. Oravecz Sándorné:

  Kedves Eszter!
  Gratulálok a pici Katihoz, kívánok sok-sok boldogságot nektek!
  Katalin nap alkalmából köszöntöm a picit, egy puszit küldök neki amit adj át neki légy szíves!
  Szeretettel Oraveczné zsuzsa

 4. Kriszti:

  Kedves Eszter!
  Nagyon tetszik ez a kép! (nekem is pici a babám :-)) Meg tudod mondani, melyik cég terméke, hol lehet beszerezni? (vagy mi a pontos neve, hogy neten meg tudjam keresni?)
  Köszi: Kriszti

Várjuk véleményedet. Szólj hozzá most!


foltvarazs webruhz