Novemberben várhatóan egyel többen leszünk…

Már rég óta szerettük volna, hogy Panna nem legyen egyke s már bele is kezdtünk nyugodni, hogy végül azért mégis kistesó nélkül nő majd fel…

Februárban, miután megműtötték a szemem, sok mindenre számítottunk, de a gólya kopogtatására igazán nem is gondoltunk.  Meglepetés volt, amikor kiderült, hogy mégsem minden ok nélkül érzem magam “furcsán”.

Március vége felé mindannyian elmentünk a doktorbácsihoz, aki már az ultrahangon is meg tudta nekünk mutatni, hogy íme a családunk legkisebb tagja.  Mivel akkor körülbelül szilva nagyságú volt, ezt mondtuk Pannának.  Azóta a pocakomban növekvő emberkét “Szilvababy”-nek hívjuk.

Szerencsére eddig minden rendben van velünk, az első hónapokat sikeresen átvészeltem, s csakúgy, mint Pannával, most is bejött a párom második reakciója “Legalább lefogysz… :)”  Most a hetedik hónap elején még mindig negatív súlygyarapodást mutat a mérleg.

Az ultrahangon néhány héttel ezelőtt a doktorbácsi nagyon határozottan lánynak gondolta Szilvababyt, így a lánynevek között keresgélünk, de végleges választás még nincs.

Természetesen a helyzetnek megfelelően bele is fogtam egy babás kép készítésébe, ami hamarosan elkészül, és meg is mutatom.

.

M.I.Eszter
eszterkézimunka_logo

6 megjegyzés:

 1. Judd25:

  Szívből gratulálok Nektek! Szorítok, hogy minden a legnagyobb rendben menjen :)

 2. Sipos Józsefné:

  Itt is csak gratulálni tudok! Jó egészséget mindkettőtöknek! Panna biztosan nagyon várja a kistestvér érkezését!! :O)))

 3. M.I.Eszter:

  Köszönjük szépen.

 4. gubike:

  Szeretettel gratulálok, sok boldogságot szerezzen mindannyiotoknak!

 5. Halász Ferencné:

  Csatlakozom az előttem szólókhoz,szívből örülök a híreknek amiket megosztottál velünk. Jó újra “hallani”, már nagyon hiányoztál,. Minden jót Nektek és a kis pocaklakó Szilvababynek is.

  Szeretettel: Magdi

 6. M.I.Eszter:

  Köszönjük

Várjuk véleményedet. Szólj hozzá most!


foltvarazs webruhz