Archive for the ‘Lanarte’ Category.

2008. áprilisának újdonságai az Eszterkezimunka.hu-n

Húsvéti csibékUgye Te is érzed már a tavaszt? Az ujjaidban, a levegőben, az egyre több visszamosolygó emberben. Húsvétkor még esett a hó, most pedig, amikor ezt írom, hét ágra süt a nap, melegíti a földet, a levegőt és energiát ad mindannyiunknak. Remélem, ezzel Te is így vagy.

S így, teli energiával sok-sok dolgot tettem fel a honlapra is. Írd meg, hogy tetszenek az új foltvarrott képeim, a finom fonalból készült kötött sálam, de egy kosárnyi csibe is került az újdonságok közé.

.

Continue reading ‘2008. áprilisának újdonságai az Eszterkezimunka.hu-n’ »

Hogyan készülnek a Lanarte készletek?

Lanarte logoMint ahogyan egyik előző bejegyzésben említettem, pár éve Hollandiában töltött családi nyaralásunk során alkalmam nyílt ellátogatni a Lanarte keresztszemes készletek gyártási helyére, egy kis tengerparti város ipari területére.

Magát a gyárat nem volt egyszerű megtalálnunk, de azért sikerült. Kívülről első ránézésre azt hittem, hogy mindössze valami irodaépület van itt, és a tervezés, összeállítás valahol máshol folyik. De ha már ott voltunk, és megtaláltuk a nagy Lanarte feliratot egy ajtó felett, akkor már bementem. A párom sajnos nem jött velem, mert Panna lányunk pont előtte pár perccel aludt el az autóban, és őt akkor nem akartuk felkölteni. Ráadásul az is benne volt a pakliban, hogy pénteken délután öt körül már senki nincs ott, vagy esetleg nem foglalkoznak velünk. Continue reading ‘Hogyan készülnek a Lanarte készletek?’ »


foltvarazs webruhz