Szabályok

Szabályok

.

Mit illik és mit nem ezen a blogon.

Kérlek, hogy az alábbi szabályokat tartsd be ezen a blogon annak érdekében, hogy a blog lékköre és az én idegállapotom is emberi maradjon.

Nagyon fontos:

Ez a blog azért készült, mert kíváncsi vagyok a véleményedre, az építő kritikákra, jó tanácsokra, és mert szeretnék segíteni a kezdő (vagy éppen haladó) kézimunkázóknak. Ezért kérlek, ide nem illő témákkal ne bombázd a témákat.

A szabályzat megírásával és betartatásával az a célom, hogy a lapon 1-1 bejegyzéshez, leíráshoz hasznos hozzászólások kapcsolódjanak (többségében) amiket a későbbi látogatók is érdeklődéssel olvashatnak.
Nem bánom, ha a lapon más blogokhoz, vagy portálokhoz képest kevesebb lesz a reakció, de ezek üssenek megy egy általam (is) elfogadhatónak tartott szintet.

A blog mindenkiért van:

A blogra írt kérésekre, megjegyzésekre ne várj privát választ, hiszen pont azért nyilvános, hogy Te is és mások is tanulhassanak belőle.

Ne követelőzz!
A blog léte, fenntartása és a lehetőség, hogy írjunk bele, egy “szívesség”, amit egyrészt a blog gazdája tesz azzal hogy üzemelteti, másrészt a blog közössége tesz azzal, hogy ír bele. Neked, választ. Ezek nem alanyi jogon járnak.
Ezért ha kérsz, vagy kérdezel valamit, légy udvarias és ha kaptál valamit, köszönd meg. Például a választ a kérdésedre.

Fogalmazd meg a gondolataidat!
Ezzel segíted a többieknek szóló üzeneteid megértését. Ha soronként írod be a véleményedet, sokkal nehezebb összerakni a többieknek. És nekem is.

Ne tedd fel huszonhetedszer ugyanazt a kérdést!

Csak azért, mert lusta vagy végigolvasni egy témát. Szívesen válaszolok egyszer, kétszer (háromszor), de a következőkben úgyis csak azt fogom beírni – szerintem más is – hogy olvass vissza ide és ide.
Ide kapcsolódik, hogy ha van egy kérdésed, vagy véleményed, elég egy témához kapcsolni azt.

Új téma létrehozása
Ha valamilyen témáról úgy gondolod, hogy a többiek számára is érdekes lehet, kérlek, írj egy e-mailt az eszter kukac eszterkezimunka pont hu címre.

Linkek
Kérlek ne használd arra a blogot, hogy a saját linkedet reklámozd. A csak egy linkből álló hozzászólásokat ki fogom törölni. Természetesen szívesen látom más kézimunkázók oldalainak a linkjeit, de csak akkor, ha a témákhoz is érdemben rendszeresen hozzászólnak.

Ne káromkodj, ne anyázz, ne fikázz
Szerintem ha valaki, aki névtelenül és fals adatokkal csak annyit tud csak beírni, hogy “szar”, vagy “anyád” annak törlés jár.

Warez, spam, reklám stb…

Szigorúan tilos durva, zaklató, obszcén, profán, rágalmazó, fenyegető, mások személyiségi jogait sértő vagy a magyar jogszabályokba ütköző hozzászólásokat küldeni a lapra.

Ugye nem ijesztettem el senkit a véleménye leírásától.

M.I.Eszter
eszterkézimunka_logo

.

Kézimunka hírlevél

Értesülj a legfrisebb tartalmakról első kézből