Blog

You can read my latest news here as well as stories about my everyday (needlework) life. Follow me here, and come back as often as you can!

Kati már elmúlt egy hónapos

November 7-e számunkra ismét nagy nappá nőtte ki magát.   Kati lányunk ugyanis ezen a napon döntött úgy, hogy viharos gyorsasággal kibújik addig megszokott kényelmes - de már kissé szűk - helyéről.  Így dél előtt nem sokkal megszületett 3220 grammal és 54 cm-el.  Íme az első fotók egyike róla:


Szerencsére a kórházban Apa végig velünk lehetett, így az ő kezében is készült kép a már becsomagolt Katiról:Hazaérve természetesen Panna is kipróbálta, milyen is "Szilvababy" az ölében.


Amióta itthon vagyunk Katit újabb becenévvel a "Hízott Libával" láttuk el  Ugyanis rengeteget eszik, aminek eredménye, hogy 5 hetes korára közel 5 kg-osra hízott.  Ráadásul első hangpróbálgatásaikor a "gáá" jött ki a torkán.    Íme még néhány fotó az elmúlt hónapból:
Igyekszem gyakrabban írni, remélem, hamarosan helyre áll a rend az életünkben, és lesz némi időm a kézimunkára is. :)M.I.EszterWarning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Write a comment!
 • Szívből gratulálok a “nem is olyan pici” lányhoz!
  Szépek a lányok együtt!

 • Kedves Eszter! Gratulálok mindkét kislányhoz! Épp tegnap jártam erre, hátha vannak már “hírek” Szilvababyről! :-)) Sok boldogságot kívánok és szép ünnepeket!

 • Gratulálok és nagyon sok örömet, egészséget kívánok egész családnak! Hajni

 • Kedves Eszter!
  Gratulálok, jó egészséget ,sok boldogságot és szép ünnepeket
  kívánok.
  Edit

 • Kedves Eszter!

  Gyönyörű mindkét kislányod!Gratulálok és nagyon jó egészséget kívánok mindannyiótoknak!

  Áldott,Békés,Boldog Új Évet kívánok!

 • Kedves Eszter!

  Kézimunkaoldalad és munkáid nagy csodálója vagyok, és most már a kislányoké is. Gratulálok hozzájuk, és egészséget, sok boldogságot kívánok!
  Én 3 fiúgyermek mellett “próbálok” kézimunkázni…

  Kriszta

Your email is never shared. Required fields are marked *

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Needlework newsletter

Would you like to know the latest news about my webpage directly? Sign up now!