Blog

You can read my latest news here as well as stories about my everyday (needlework) life. Follow me here, and come back as often as you can!

Országos Keresztszemes Kiállítás – 2011

Az előző bejegyzések egyike a kiállításra készülődésről szólt.  Most megosztom veletek a kiállítás tapasztalatait, és a fotókat, amiket a keresztszemes kiállításon készítettem a hét elején.

Meglepetésemre az idei kiállítás két helyszínen volt.  Az első - nagyobbik teremben voltak a keresztszemes képek és néhány apróság az első három díjazott alkotás kivételével.  Idén is sok sok érdekes és szép hímzés várta a látogatókat a falon.  

Amin igazán meglepődtem, az pedig az volt, hogy a tündéres képem díjat kapott.Sajnos a megnyitón nem tudtam ott lenni, mert épp az éves nyaralásunkat töltöttük az ország másik részében, így csak néhány nappal később látogattunk el Pannával a kiállítást megnézni.

Keresztszemes kiállítás 2011A képek között néhány újdonságra is felfigyeltem, és megtaláltam az apró karácsonyi dekorációimat is a fenyőfán. A hógömb nagyon jól mutatott. :)

A másik teremben az első három díjazott mellett gobelineket, illetve hagyományos hímzéseket láthattunk.  Az első helyezett fekete alapra készült barnás hímzése nagyon tetszett nekem is.


Bár a kiállítás hamarosan véget ért, mégis érdemes egy kis időt a képek nézegetésére szentelni.  Ha nem jutottál el el személyesen a kiállításra, az általam készült képeket erre a linkre kattintva megnézheted.

Országos Keresztszemes Kiállítás 2011 >>>


Jó szórakozást, kellemes nézelődést kívánok!    Ha megnézted a képeket, kíváncsian várom a véleményedet itt a bejegyzés után.

.M.I.EszterWarning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Write a comment!
 • Kedves Eszter!
  Szívből gratulálok a csodálatos munkáidhoz. Köszönöm, hogy újra megnézhettem a képeket, aranyos vagy, hogy feltetted 🙂
  Én az idén nem vittem a kiállításra képeket, talán majd jövőre!

  Minden jót kívánok a várakozás idejére és jó munkát az új kép készítéséhez. Milyen babás képbe kezdtél bele?
  Üdvözlettel:
  Móriné Erika

 • Kedves Eszter? Hogyan szerezhetnék tudomást a keresztszemes kiállításokról, versenyekről? Például a Campona-s nagyon érdekelne, de mindig csak utólag olvasok róla valahol. Tájékoztass, kérlek, kivel kell és mikor felvenni a kapcsolatot?
  Köszi, Hilda
  ((A tündérkéid nagyon aranyosak, gratulálok a képhez!))

Your email is never shared. Required fields are marked *

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Needlework newsletter

Would you like to know the latest news about my webpage directly? Sign up now!