Blog

You can read my latest news here as well as stories about my everyday (needlework) life. Follow me here, and come back as often as you can!

Stich and Craft Show – London

Londonban minden évben megrendezésre kerül a Stitch and Craft Show.
Idén ismét lehetőségünk volt, hogy meglátogassuk a kiállítást és ezúton nektek is megpróbálom átadni az élményt, amit ott éreztünk.

Hogy mi is a Stitch and Craft Show (egyszerű fordításban Öltögető és Kézműves Kiállítás)? Azt egy mondatban nem tudnám elmondani.
Az Olimpia Kiállító központ 3 szinten, több ezer négyzetméteren gyűjtötte össze a kézműves hobbi után érdeklődőket, üzleteket gyártókat, kézműveseket…

A kiállítók nagy része angliai kézműves boltok és tervezők voltak, de láthattunk a szervező magazinok standjainál bemutatókat, kézművas-foglalkozásokat, és rengeteg öltögető-kötögető látogatót is.
Ami legjobb a dologban, hogy mindenki kivarrt-elkészített alkotásokkal díszítette pavilonjainak falát, így nem csak vásárolni lehetett, hanem meg is lehetett csodálni a kész műveket.

A kiállítók között nem csak keresztszemesek voltak megtalálhatók, hanem a kézművesség széles területe. Patchwork, paperwork, scrapbook, kötés, horgolás, csipke … (mondhatnánk) minden ami szem-kéz ingere.

A kiállításon nem csak eladók voltak, hanem foglalkozásokat is szerveztek nagyon nagy területem, nagyon sok témában. Az előadókkal együtt lehetett kipróbálni az egyes technikákat.  Szerencsére a látogatók sem rohantak egyik helyről a másikra és kihasználták a hímzési, kötési, kreatívkodási lehetőségeket.

A kiállításon nagyon sok könyv és kiadó is megtalálható volt, csak kapkodtuk a fejünket és nem igazán tudtuk eldönteni, melyik magazinról, könyvről is mondjunk le.
(ezzel kapcsolatosan jövő hét elején lesz egy meglepetésünk nektek is)

És a látogatók?
A képek szerintem elmondják számotokra is, hogy mekkora érdeklődés volt. Mi a 2. napon mentünk, de fotózni alig lehetett annyian voltak.

Nézd meg a következő képösszeállítást, hogy pár percig te is ott érezhesd magad a forgatagban és te is csodálhasd a több ezer kiállított kész mű egyikét.M.I.Eszter
Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Write a comment!

Your email is never shared. Required fields are marked *

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Needlework newsletter

Would you like to know the latest news about my webpage directly? Sign up now!