Blog

You can read my latest news here as well as stories about my everyday (needlework) life. Follow me here, and come back as often as you can!

Labels

This was the time when I decided to differentiate my works from the others’. I wished to sign them with my logo.

This topic came up once last autumn, but I had no time to handle this case and when I tried to find labels at that time I could only find very expensive solutions.

But this summer one of our friends has offerred to stitch these labels to ribbon, but their machine was not suitable for small and detailed stitches. They are specialised labels for designed machine stitches – e.g. for T-shirts.

I almost gave up on finding solution when I met with an advertisement on a magazine’s page. I asked for offers and sample labels.  One of them (I found two companies) sent me their sample labels while the other one sent me my labels in two different qualities. There was not a big difference between the price offers but both of them were much cheaper than those ones I found in autumn.

Cimkék képe1

In the end I ordered the labels from the supplier who sent me the Eszterkezimunka labels as samples. I am sure that the other supplier would make the labels in the same good quality – based on the samples they sent me – but I liked to receive my labels as a sample. (This company is the CoolTeam Kft.) After a two week lead-time I have received my own labels in two different qualities. I have already use these ones when I finished my two latest quilts.

You can see these quilts in the news soon.  Unti that time you can see a photo of my first stitched Eszterkezimunka label here.

 

Első bevarrott cimke képe
M.I.EszterWarning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Write a comment!
 • Gratulálok! Ez is egy jó munka volt ;).
  Kati

 • Szia!

  Emailben nem kérhetném el a cégek elérhetőségeit (és konkrétabbakat is elárulnál az áraikkal kapcsolatban)?

  Én eddig sk címkéket használtam, pont emiatt, mert nem találtam olyan gyártót, aki megfelelő címkét megfelelő mnnyiségben és árban gyártott volna… Érdekelne a dolog!

  Köszönöm előre is (mindig megskubizom ám a blogod, csak lusta vagyok kommentet írni…), nagyon szépeket “művelsz”!

 • Szia Eszter!
  Gratulálok én is! Mint már korábban a vélemények, javaslatok rovatban írtam, nekem nagyon tetszik, ha munkáidat úgymond “aláírod” ezzel a lógoval! Bár én azt hittem a keresztszemes és gobelin képeiden is rajta van ez az aláírás. Gondolom nemsoká ezt is megoldod!:) Én -mivel nem vagyok olyan termékeny, mint te- azon gondolkodom, hogy szálöltéssel fogom a saját lógomat belehímezni a munkáimba, még persze nincs kidolgozva. Sajnos még mindig nagyon kevés időm jut a kézimunkázásra, az enyhén fogalmazva is mozgékony kisfiam mellett.:) További sok örömöt a kézimunkázáshoz! Sziasztok

 • Én is szeretném elkérni az elérhetőségüket.
  A mintát te tervezted?
  Amúgy nagyon szuperek a dolgaid! :-))

 • Sziasztok,

  Most én válaszolok Eszter helyett, mert sajnos kínlódik a szemével.
  Jöjjenek akkor az elérhetőségek:

  Szabó Massányi Kinga
  http://www.gombdinasztia.hu
  +36-1-252 7665

  Akinek jó volt az ajánlata és szép mintákat küldött, igaz más cégekét:
  Etikett Lévay (Budapest)
  letikett@t-online.hu, letikett@hu.inter.net
  387-3868
  Berkes Erika

  És akiket végül is megbíztunk, mert Ők is szép mintát küldtek, de már a mi logonkkal.
  Cool Team 2005 Kft. (Szeged)
  cimke@coolteam.hu
  +36-62-559-556
  Bencsik Róbert

  Árak. Árakról azért nem szeretnék írni, mert minden címke más lehet és így lehet, hogy tévútra vinnélek benneteket. De teljesen megfizethető még hobby szinten is. Az ne lepjen meg benneteket, hogy 1000-es darabszámban gondolkoznak, mert nekik be kell programozni a gépet, kiválasztani az alapanyagokat aminek van költsége és akkor még egyet se gyártottak le. Például mi a kis címkéből 5000db-ot vettünk 🙂

  A szálöltés is szép lehet, csak ez eszterkezimunka logo a nagyon apró részletei miatt nem mutatott jól. Ha neked olyan a kézjegyed ami egyszerű és illik a kézimunkákhoz, akkor az is szép lehet.
  Igazából a foltvarrásoknál gondolkoztunk azon is, hogy az egyik elem tartalmazhatná a logót. Csak akkor minden egyes foltvarráshoz egyedit kellene csinálni.

  b_ildikó,
  Melyik mintára gondolsz? A logó-ra?
  Igazából Eszter grafikus ismerőse tervezte aki a honlapnak a design-át is létrehozta. Persze ebben benne volt a már formálódó elképzelésünk is.

  csera
  Időbeosztás nálunk se egyszerű, de mindig megoldjuk. A keresztszemes, kötés az általában hétköznap alakul miután Panna lányunkat sikerül az ágy felé irányítani, foltvarrás pedig a hétvégi program. Pár hetente kinevezünk egy foltvarrós hétvégét. Ilyenkor nem mutogatjuk a lakást, ismerősöket is óvatosan engedünk be. Aztán vasárnap délbe elkezdődik a “helyreállítás” és így alakulnak a kézimunkák is és a lakás se szalad el. Néhány részletett még olvashatsz korábbi bejegyzésben:
  Időzavar

  Visszatérve a témához: ha csináltattok címkét és elégedettek vagytok, mutassátok meg akár itt.
  (képfeltöltést emailen intézzük)

  Hogy is kell mondani:
  Jó öltögetést? Sok kézimunkát?

 • Üdvözlet mindenkinek!
  Köszönöm az észrevételeket, ha címkékkel kapcsolatban bármi kérdésetek lenne, hívjatok bátran a 62/559556 telefonszámon.
  Bencsik Róbert
  Cool Team 2005 Kft.

 • Rendeltem Szegedről:))) Izgatottan várom az eredményt. Végül anyagi megfontolásból a nyomott mellett döntöttem, de azok a szövött minták, amiket küldtek… Majd küldök képet, ha megkapom a “nyomott” szállítmányt. Nektek két hét alatt érkezett meg a csomag?

 • KicsiKató!

  Annyi időre érkezett, amennyire ígérték. Ha jól emlékszem 2 hét volt, de már nem esküszöm. Kíváncsian várom a képeket.

  M.I.Eszter

 • Kicsikató!
  Megkaptad már a cimkéidet?
  Hogy sikerültek? MEg vagy elégedve?

  M.I.Eszter

 • Mi is gratulálunk és sok sikert kívánunk a jövőben!

 • Kedves Eszter?
  Hol csináltattad a cimkéket? és kb milyen árom?
  köszönettel:
  anna
  elég szépen:)

Your email is never shared. Required fields are marked *

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Needlework newsletter

Would you like to know the latest news about my webpage directly? Sign up now!