Blog

You can read my latest news here as well as stories about my everyday (needlework) life. Follow me here, and come back as often as you can!

Foltos apróságok hétvégéje

Az egyik hét végén nekilendültem, hogy sok mindent befejezek... Néhány dolgot sikerült is:

Ez a zsákocska még nem tudom mire lesz jó, mit tárolok majd benne, tetszik, hogy olyan össze-vissza négyzetesre sikerült. :)

zsakocska 


Bár nem igazán rajongok a macskákért, ezek a pillangók nagyon megtetszettek a cica körül.  Készült is egy egyszerű kép belőle:


Karácsony már régen volt, sőt, lassan közelebb vagyunk a következőhöz, mint az előzőhöz, ám ez a szarvas mostanáig várta, hogy "bekeretezzem":


Életem első nem keresztszemes hímzése is textil-keretet kapott.  Azóta Panna is szeretne ilyet készíteni, a kép pedig lóg a bejárati ajtónkon.

wellcome

Ezek mellett befejeztem Panna takaróját is, arról is beszámolok hamarosan...

:M.I.EszterWarning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Write a comment!
  • Eszter, ez gyönyörű szép! Én még csak most tanulmányozom a foltvarrást és érdekelne,hogyan készült ez a zsákocska?
    Igazából ilyen apróságokhoz nem feltétlenül kell varrógép ugye?

Your email is never shared. Required fields are marked *

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Needlework newsletter

Would you like to know the latest news about my webpage directly? Sign up now!