Blog

You can read my latest news here as well as stories about my everyday (needlework) life. Follow me here, and come back as often as you can!

Készül a takaróm – már lassan egy éve…

takarokeszites_02Már tavaly év elején is terveim között szerepelt, hogy végre befejezem a saját ágytakarómat.  Nem, nem kell kétségbe esni, most is van mivel letakarni a fekhelyet, azonban az a foltos takaró még nem az én művem volt.  Amikor beköltöztünk 10 évvel ezelőtt, még varrógépem sem volt, de már szerelmese voltam a foltoknak.   Így az akkori sárgára festett hálószobához választottam egy szép zöld ágytakarót.


Még mindig tetszik, azonban a szoba azóta barackszínű lett, és a melegebb árnyalatok dominálnak benne.


A legutolsó festéskor a függönyt zöldről lecseréltem bordós-lilás színűre, és azt terveztem, hogy néhány hétvége alatt az ágytakarónk is elkészül majd.  Első lendületből a belső blokkok elkészítéséig jutottam, de összevarrni már nem volt lelki erőm.
Szépen három kupacban állt a szekrényben, és várta, mikor kerül újra sorra.


Idén elővettem, és már a takaró fedlapja elkészült.   Összevarrtam a blokkokat először csíkokká, majd az egész belső részt is sikerült egymáshoz illeszteni.  Ezeken a fotókon még nem látszik, de már a kerete is készen van.    


Készülő foltos takarónk


Már csak a hátlapja és a tűzés hiányzik.  A hozzá való párnák is félkész állapotban várják a következő lendületet.  :)  Idén tuti elkészül.


Néhány hét múlva pedig kifestjük a szobát.... :)  De most a színe nem fog változni.


.
M.I.EszterWarning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Write a comment!
 • Eszter!
  Csodaszép ez a takaró!
  Nagyon kedvet kaptam hozzá,Ezt is felteszed a hogyan készült
  alkotásaid közé?
  Gratulálok!!!

  Üdvüzlettel:Éva

 • Szia Éva,

  Még a takarót bélelni kell, de amint elkészül felteszem. 🙂

  Üdv.
  M.I.Eszter

Your email is never shared. Required fields are marked *

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Needlework newsletter

Would you like to know the latest news about my webpage directly? Sign up now!