Blog

You can read my latest news here as well as stories about my everyday (needlework) life. Follow me here, and come back as often as you can!

Panna iskolába megy …

gondolkadaÉvről-évre csodálkozunk azon,  hogy rohan az idő.  Még csak most volt, amikor Pannát hazahoztuk a kórházból, a maga 3,5 kilójával, óriási hangjával, mindenkit elbűvölő mosolyával, s íme itt a szeptember, amikor megkezdi az iskolát.

Nagyon sokat változott az elmúlt időszakban, és nagyon-nagyon várja, mit ishoznak majd az első iskolai napok.  A táska már összekészítve.   Alig bírja el, de szerencsére nem kell majd folyamatosan ilyen sok könyvet-füzetet cipelni, mint amennyit most belepakoltunk. 

Sok apró és nagy dolog volt az iskolai listán, majdnem mindent sikerült is beszerezni.  A tízóraihoz és az uzsonnához kérték, hogy legyen minden kis nebulónál egy-egy szalvéta, amivel a padot le tudják majd az étkezések idejére teríteni.   Gondoltam, miért ne lehetne ez egy kis "hazai", hímeztt terítő.  Panna választotta a ferdepántokat, és a lóherét is ő rajzolta ki alapnak.  Nagyon tetszik neki mindhárom, de azért az első napra a saját rajzát viszi majd az iskolába. :)

Ilyenek lettek a szalvéták:

panna_szalvataja-1.panna_szalvataja-2
.
panna_szalvataja-3M.I.Eszter

eszterkézimunka_logoWarning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Write a comment!
  • Pannának sok sikert a sulihoz! Az én nagyobbik gyerkőcöm is most kezdi és vele együtt mi is…

  • Kicsi Pannának sok sikert, és jó tanítókat kívánok!

    Magdi

  • Kedves Magdi,

    Eddig úgy tűnik, tetszik Pannának az iskola.

    M.I.Eszter

Your email is never shared. Required fields are marked *

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Needlework newsletter

Would you like to know the latest news about my webpage directly? Sign up now!