Blog

You can read my latest news here as well as stories about my everyday (needlework) life. Follow me here, and come back as often as you can!

Szülinapi játék sorsolása

Eljött ez a pillanat is.  Egy éves lett a blogom, és a néhány bejegyzéssel korábban, meghirdetett játékom sorsolási eredményeit olvashatod ebben az írásban.

Azonban mielőtt még nyilvánosságra hoznám a nyertesek neveit, meg szeretném köszönni mindenkinek a játékot és a sok sok kedves bejegyzést, amit a játék alatt kaptam Tőletek.

A blogomban ez a 100. bejegyzés, és ha hihetek a statisztikának, amit a blogmotor készít, akkor eddig 906 db kommentet írtatok, írtunk összesen a elmúlt egy évben.

Ha kíváncsi vagy még számadatokra, akkor azt is elmondom, hogy a honlapon és blogon egy év alatt 49.680 látogató fordult meg és összesen 271.339 oldalt néztetek meg.  Az az igazság, hogy néha elgondolkozom azon, hogy vajon honnan is kerül hozzám ennyi látogató, mi az, amit szívesen olvastok, néztek, s reménykedem abban, hogy amit írok, mutatok, abban találtok mindig valami hasznosat, vagy érdekeset.

A szülinapi játékra 111 válasz érkezett a határidőig. A legnépszerűbb a foltvarrás 2 csomag volt, amire 59 jelentkező akadt, de szép számmal jelentkeztetek a többi csomagra is. Foltvarrás 1 csomagra 52-en, keresztszemes 2 csomagra 31-en, keresztszemes 1 csomagra 28-an, és a fonalcsomagra 22-en.

De nézzük, kiknek kedvezett a szerencse!

sorsolas


Cicás keresztszemes 1 csomag nyertese:  Delyné Kövér Beáta


Margaret Sherry keresztszemes csomag nyertese: Tóth Lászlóné


Foltvarrás 1. csomag nyertese: Balog Krisztina


Foltvarrás 2 csomag nyertese Csőke Csilla


Fonalcsomag nyertese: Timici


nevek


A nyerteseket e-mailben is értesítem.  A csomagokat pedig a jövő héten adom postára - illetve amikor megkapom a postacímeket.

Még egyszer köszönöm minden résztvevőnek, hogy velem játszottatok.M.I.Eszter.


Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Write a comment!
 • Kedves Eszter!
  Még egyszer gratulálok a sok munkához, és a sok ötlethez.
  Gratulálok a nyerteseknek is, bár szomorú vagyok, hogy a
  szerencse nekem csak az olvasásban kedvezett!
  Sok sikert!!!!!!
  Üdv: Kati

 • Gratulálok a nyerteseknek én is! A nyereményekből szép dolgok készülhetnek majd.:)üdv:Silerika

 • Kedves Eszter!
  Mégegyszer gratulálok a születésnapodhoz és egyben a kiállításodhoz is.Gratulálok a nyerteseknek is,biztos vagyok benne,hogy nagyon szép dolgokat készítenek az ajándékokból.
  Üdv: Judit

 • Gratulálok minden nyertesnek! és Eszter Neked is a sok hozzászóláshoz, jó misztikus szám lett(111). Boldog vagyok hogy a sok jelentkező közül nekem is kedvezett a szerencse.:o)
  köszönöm szépen:o) a címemet küldöm mailben. További jó kézimunkázást, blogolást! üdv. Timi

 • Szia Eszter
  Nagyon tetszenek a munkáid,én rendszeresen nézegetem az oldalaidat.Én imádom a foltvarrást és egyben had köszönjem meg hogy nyerhetem egy ilyen nagyszerű foltvarrás csomagott.
  Már elkezdtem varrogatni elég sok dolgott és ha készen lesz küldök rola képet.Addig is gratulálok az eddigi munkáidhoz és sok sikert a többi munkáidhoz.

  Üdvözlettel:Manóka :_))

 • Gratulálok a szerencsés nyerteseknek!

  Halász Magdi

 • Üdv köszönöm a sok ötletet melyet nap- mint nap kapok, igyekszem elkészíteni is, van mér sikerélményen is,Kösz.
  Mindenkinek so sikert Erzsébet /zsici

 • Gratulálok a boldog nyerteseknek! :o)

Your email is never shared. Required fields are marked *

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Needlework newsletter

Would you like to know the latest news about my webpage directly? Sign up now!