Blog

You can read my latest news here as well as stories about my everyday (needlework) life. Follow me here, and come back as often as you can!

Táborban jártam Kőszegen – csibék, eprek, szívek varrása nagy lelkesedéssel

Eper, szív és csibevarrás KőszegenNéhány beszámolóval adós vagyok,  s azokat igyekszem pótolni.  Első körben a Köszegen töltött napjaimról és az Eszterkézimunkához kapcsolódó csibevarrásról írok néhány sort, és remélhetőleg képeket is mutatok.

A július első hétvégéjét töltöttük a határ-menti városban Pannával és jó néhány másik gyermekkel közösen egy kreatív táborban.

Mint "meghívott" oktató vettem részt a szombati programokon, és próbáltam a szalaghímzés néhány alapöltését megmutatni a lelkes lányoknak.  (A fiúk annyira nem lelkesedtek. :) )   A szalaghímzésről készített beszámolót a szalaghímzés.hu-n, a linkre kattintva olvashatod el, illetve a délelőtt és a délután folyamán készített fotókat arról, hogy hogyan készültek a hímzések, és milyenek lettek azok, oda már feltöltöttem.

A szalaghímzés végeztével azonban néhányan még ott maradtak repetázni a szalaghímzésből, viszont volt olyan is, aki megelégedett a már elkészített két mintával, és inkább valami mást csinált volna. 

Szerencsére pénteken délután még eszembe jutott, hogy betegyek egy-két dolgot a kocsi csomagtartójába, így meglepetés-varrás lett az esti program.

A már tőlem megszokott csibékkel, baglyokkal, eprekkel és szívecskékkel készültem.  A tini lányok körében ebből két dolog örvendett népszerűségnek.  Kitalálod?  Igen.  A szívecskék és az eprek.   A vacsoraidőre már azok a "nagylányok" is visszaszállingóztak a városból, akik inkább a városi sétával töltötték a napot, és lelkesen kapcsolódtak be az eper és szívecske gyártásába.

Eprek és szívecskék varrása Kőszegen


Nem számoltam, mennyi foltos apróság készült, de úgy vettem észre, élvezte a csapat a textilfigurák készítését.  Aztán valamikor 8-9 körül abbamaradt a varrás. és jöhetett a megérdemelt késő esti fagyizás.

Persze nem csupán két kép készült a varrogatásról.

Kattints a Megtekintés PicLens-selre, úgy az összes képet láthatod sorban. A képekre kattintva csak azokat látod, amik ezen az oldalon vannak kicsiben.

:M.I.EszterWarning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Write a comment!

Your email is never shared. Required fields are marked *

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Needlework newsletter

Would you like to know the latest news about my webpage directly? Sign up now!