Blog

You can read my latest news here as well as stories about my everyday (needlework) life. Follow me here, and come back as often as you can!

Útra kelt ajándékok

Még tavaly év vége felé szálltam bele életem elő PIF játékába, és tagnap postára adtam mindhárom jelentkezőnek az ajándékomat.  Kíváncsian várom, mit szólnak a meglepetéshez.

A negyedik csomagocska is útra kelt, amit Nina SWAP blogjában hozzám rendelt páromnak küldtem el.

Négyen négy különböző, mégis egyforma ajándékot kapnak tőlem, s a képek annyira megtetszettek, hogy magamnak is öltögetek belőlük egyet-egyet.

Kíváncsian várom mit szólnak a megajándékozottak a meglepetéshez.

A PIF játékban Silerika, Andrea és Andy kapják a csomagot, a SWAP páromat még nem árulhatom el.  Képeket is mutatok, ha már az ajándékozottak megkapták a csomagokat.M.I.Eszter

.


Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Write a comment!
 • Kedves Eszter,
  Örülök hogy enyém lehet az első bejegyzés és a kezed munkája is, ami már a falamat díszíti. Nagyon köszönöm ezt az édes kis gyöngyös süteményt. Megenni nem fogom, ígérem(a mellékelt csokit viszont annál inkább)bár szívesen beleharapnék..annyira édes! Nagyon Tetszik! Nagyon-Nagyon Köszönöm!

 • Szia Eszter!Az én ajándékom is megérkezett. A képed nagyon tetszik, csodaszép gyöngyös hímzést készítettél!
  A csoki fincsi volt ám, gyorsan elfogyasztottuk a párommal.A párom már megbízást kapott egy faragott rúdra, vagy pálcára, hogy felakaszthassam majd a képet.Nagyon-nagyon köszönöm, annyira örülök!!

  Baráti üdvözlettel:Erika

 • Örülök, hogy tetszenek az ajándékok. Hamarosan mutatom mind a négy képet.

  M.I.Eszter

Your email is never shared. Required fields are marked *

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Needlework newsletter

Would you like to know the latest news about my webpage directly? Sign up now!