Blog

You can read my latest news here as well as stories about my everyday (needlework) life. Follow me here, and come back as often as you can!

2009-es webes terveim

webÍrtam már a kézimunkás terveimről, a keresztszemesekről, a foltos dolgokról, azonban az, hogy itt a blogon és a honlapokon milyen terveim vannak, arról még nem esett szó.

  • Pedig nagyon sok mindent tervezek ám.
    .

  • Először is igyekszem minden hozzám érkező mailt megválaszolni - most egy "icike-picike" lemaradásom van e téren.
    .

  • Próbálom a lapjaimat frissíteni, havonta legalább egyszer itt és a Szalaghímzés.hu-n is újdonságokkal jelentkezni.  Szeretném nagyon gyorsan feltölteni az alapokkal a Foltvarázst is azért, hogy aki kezdőként keresgél a neten könnyen egy helyről juthasson kézimunkás információkhoz.
    .

  • Biztos ismertek már annyira, hogy tudjátok, hogy lesznek meglepetéseim is. Először az Eszterkézimunka blog születésnapjára tervezek egy játékot, és a tavalyi szalaghímzés honlaphoz hasonló dologgal is készülök. Kíváncsivá tettelek?  Hamarosan a részletek is kiderülnek.
    .

  • Tavaly nem sikerült, idén azonban elkészült már az első két saját tervezésű keresztszemesem, és lesz több is.  Az első kettőt itt nézheted meg.


A többi pedig majd még alakul...

Te szoktad tervezni az internetes dolgaidat?

.



M.I.Eszter

eszterkézimunka_logo

.


Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Write a comment!

Your email is never shared. Required fields are marked *

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Needlework newsletter

Would you like to know the latest news about my webpage directly? Sign up now!