Blog

Itt olvashatod, mi történik velem, mik a legújabb kézimunkáim. Kövess, gyere minél gyakrabban!

2009-es webes terveim

webÍrtam már a kézimunkás terveimről, a keresztszemesekről, a foltos dolgokról, azonban az, hogy itt a blogon és a honlapokon milyen terveim vannak, arról még nem esett szó.

 • Pedig nagyon sok mindent tervezek ám.
  .

 • Először is igyekszem minden hozzám érkező mailt megválaszolni - most egy "icike-picike" lemaradásom van e téren.
  .

 • Próbálom a lapjaimat frissíteni, havonta legalább egyszer itt és a Szalaghímzés.hu-n is újdonságokkal jelentkezni.  Szeretném nagyon gyorsan feltölteni az alapokkal a Foltvarázst is azért, hogy aki kezdőként keresgél a neten könnyen egy helyről juthasson kézimunkás információkhoz.
  .

 • Biztos ismertek már annyira, hogy tudjátok, hogy lesznek meglepetéseim is. Először az Eszterkézimunka blog születésnapjára tervezek egy játékot, és a tavalyi szalaghímzés honlaphoz hasonló dologgal is készülök. Kíváncsivá tettelek?  Hamarosan a részletek is kiderülnek.
  .

 • Tavaly nem sikerült, idén azonban elkészült már az első két saját tervezésű keresztszemesem, és lesz több is.  Az első kettőt itt nézheted meg.


A többi pedig majd még alakul...

Te szoktad tervezni az internetes dolgaidat?M.I.Eszter
Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Szólj hozzá

E-mail cím nem jelenik meg. A kötelező mezőket *-ggal jelöltük

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Kézimunka hírlevél

Értesülj a legfrisebb tartalmakról első kézből