Blog

You can read my latest news here as well as stories about my everyday (needlework) life. Follow me here, and come back as often as you can!

3D keresztszemesek lapja

3d keresztszemesSzerintem már sokan vagytok nagyon kíváncsiak arra, miért is forog minden harmadik mondatom a hármas szám körül.

A keresztszemesek terén mától egy új - harmadik - dimenziót mutatok be Neked is.  Persze, csak ha kíváncsi vagy rá.

Még nyáron a Birminghami kiállításon találkoztam össze újra azzal a házaspárral, akik ezeket az apró házakat, díszeket, képeslapokat tervezik, készítik.  Igazán segítőkész emberek.  A kis cégük családi és baráti segítséggel épül, rengeteg kiállításon, rendezvényen vesznek részt és mindeközben nagyon is szerények maradtak.

Az új honlapom épülésében is a segítségemre voltak, és úgy érzem, hogy a továbbiakban is támogatni fognak.   Tényleg egy új, kis hazánkban nem megszokott mentalitást ismertem meg általuk. (És ez nagyon tetszik.) Íme egy rövid idézet:

"Although our company is a business, our real purpose is to help people enjoy the creative gifts that God has given them. There are so many lovely people who enjoy stitching, and it is great fun to be able to help them with new ideas."

"Bár a mi cégünk egy üzleti vállalkozás, valójában az a célunk, hogy segítsük az embereket a kreatív kézimunkák élvezetében, amit az Isten adott nekünk.   Olyan sok szeretetre méltó ember van, aki élvezettel hímez és nagy öröm nekünk, hogy segíthetünk nekik újabb ötletekkel."
(biztos jobban is le lehet fordítani, de azt hiszem, a lényeget tükrözi)

Szóval sok-sok órát töltöttünk az új honlapunk szerkesztésével, és remélem, Neked is elnyeri a tetszésedet.

De most már nem szaporítom tovább a szót, mert biztosan kíváncsi vagy már arra, milyen keresztszemesek is kerültek fel a 3dkeresztszemes.hu oldalaira. Kattints a linkre és nézz körül Te is!

Amennyiben az Eszterkézimunka.hu regisztrált olvasója vagy,  e-mailben egy ehhez kapcsolódó különleges meglepetést is küldtem Neked.  Feltétlenül olvasd el az e-mailjeidet.M.I.Eszter

.


Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Write a comment!
 • Kedves Eszter!

  Én eddid csak csendes olvasója voltam a weboldalaidnak, de most már nem bírom tovább meg kell szólalnom!
  Nagyon sok örömet szerzel Nekem és szerintem még sok-sok embernek akik hasonlóan kézimunka imádók! Csak ámulok és bámulok az ötleteiden és kíváló képességeiden ahogyan ezt meg osztod sokunkkal.Még nem láttam élőben az alkotásaidat, de mostani kiállításon mindenképpen ott leszek! (Milyen jó lenne ha találkoznánk!) Az hogy gratulálok nem elég kifejező ahhoz a munkához amit végzel! Mindig nagyon várom a leveleidet és annyi ötletet kapok Tőled sajnos nincs annyi időm hogy meg is valósítsam!Sok szeretettel üdvözöllek!!!
  Edit

 • Kedves Eszter!

  Most fájdítottad el a szívem már annak idején is megcsodáltam a házikódat és most csak ámulok, ma már kétszer végignéztem a 3D kézimunka oldalt. Azt hiszem hamarosan rendelek Tőled csak még el kell dönteni hogy melyik is legyen mert szívem szerint mindet megrendelném. 🙂
  Üdv. Andrea

 • Kedves Eszter!

  Csodálatos meglepetést készítettél nekünk már megint:-) Csak győzzük nézegetni és elkészíteni a szebbnél szebb apróságokat.
  Gratulálok és további jó munkát.
  Üdv Rita

 • Kedves Edit!

  Szólalj csak meg nyugodtan. Köszönöm a dicséreteket. Azt hiszem egyenlőre azért a honlapokból ennyi elég lesz, mert ezek karbantartása is sok munkával jár. (De élvezem, és nem panaszként mondom)

  Kedves Andrea!

  Nézelődj csak nyugodtan, kérdezz, ha esetleg valami nem lenne világos, szívesen válaszolok. A lap nem fog elrohanni, rendelhetsz most, vagy később… S hogy melyiket válaszd? Szépen sorban mindegyiket. 🙂 😀 Ha ajánlanom kellene, bajban lennék, melyiket is mutassam a legszebbként, mert mindegyikben van valami, ami miatt tetszik.

  M.I.Eszter

  U.i.: remélem viccnek veszitek, amit annak szánok.

 • Nagyon jók ezek a 3D-s házikók.

Your email is never shared. Required fields are marked *

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Needlework newsletter

Would you like to know the latest news about my webpage directly? Sign up now!