Blog

You can read my latest news here as well as stories about my everyday (needlework) life. Follow me here, and come back as often as you can!

Befejezett tábori alkotások

bborekos_foltvarras_kep_2-copyA balatoni tábori alkotások közül hármat befejeztem, s mivel még nem tudom, a többi mikor lesz kész, hát megmutatom, mi is készült a három textilből a tábor befejezése óta.

A kék-sárga buborékos képen a buborékok letűzése, a keretezés  és a hátlapozás volt még hátra.  Ezt nem is sokkal a hazaérkezés után tettem meg. A narancssárga keretet még ott kiválasztottam és a belső minta készítésére is használt kék anyag egyike került külső keretnek a kép köré.  Végül ilyen lett.

toscana_foltvarras_1-copyA toszkán képet már ott befejeztem, így azzal már csak annyi dolgok akadt, hogy a bújtatót rávarrjam.

Ráismerni arra, hogy ez egy olasz ki utacska fákkal szegélyezve?

A második nap félkész darabjával azonban még nem boldogultam, remélem, hamarosan megjön az ihlet és azt is befejezem.

panna_kep_4-copyA negyedik napon festett barikák viszont elkészültek.  Köré Panna kérésére került még egy csipkesor és kockás széle lett végül.

A másik két festett textil is várja még a megfelelő befejezést.

textilfestes1-copy  textilfestes2-copyM.I.EszterWarning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Write a comment!
 • Ezek már a festménnyekkel vetekszenek! Érdekes technikákkal készítettétek, van valamilyen speciális neve? A Pannás is aranyos lett.Van a kishölgynek ízlése, mármint a csipkét és a szegést illetően. :)) A festett anyagok is nagyon tetszenek. 🙂

 • Silerika!

  A “bolygósat” stoppolós quiltnek hívják.
  A Toszkanai eredetileg elvont tájképnek készült. 🙂
  A be nem fejezett pedig realista tájképnek.

  M.I.Eszter

 • Szia Eszter,

  nagyon bájos lett a Pannás kis képed, igen jó hozzá a csipke is , a kockás anyag is. Kíváncsi vagyok mi lesz a többi festettből?!
  ZSuzsa

Your email is never shared. Required fields are marked *

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Needlework newsletter

Would you like to know the latest news about my webpage directly? Sign up now!