Blog

Itt olvashatod, mi történik velem, mik a legújabb kézimunkáim. Kövess, gyere minél gyakrabban!

Befejezett tábori alkotások

bborekos_foltvarras_kep_2-copyA balatoni tábori alkotások közül hármat befejeztem, s mivel még nem tudom, a többi mikor lesz kész, hát megmutatom, mi is készült a három textilből a tábor befejezése óta.

A kék-sárga buborékos képen a buborékok letűzése, a keretezés  és a hátlapozás volt még hátra.  Ezt nem is sokkal a hazaérkezés után tettem meg. A narancssárga keretet még ott kiválasztottam és a belső minta készítésére is használt kék anyag egyike került külső keretnek a kép köré.  Végül ilyen lett.

toscana_foltvarras_1-copyA toszkán képet már ott befejeztem, így azzal már csak annyi dolgok akadt, hogy a bújtatót rávarrjam.

Ráismerni arra, hogy ez egy olasz ki utacska fákkal szegélyezve?

A második nap félkész darabjával azonban még nem boldogultam, remélem, hamarosan megjön az ihlet és azt is befejezem.

panna_kep_4-copyA negyedik napon festett barikák viszont elkészültek.  Köré Panna kérésére került még egy csipkesor és kockás széle lett végül.

A másik két festett textil is várja még a megfelelő befejezést.

textilfestes1-copy  textilfestes2-copyM.I.EszterWarning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Szólj hozzá
 • Ezek már a festménnyekkel vetekszenek! Érdekes technikákkal készítettétek, van valamilyen speciális neve? A Pannás is aranyos lett.Van a kishölgynek ízlése, mármint a csipkét és a szegést illetően. :)) A festett anyagok is nagyon tetszenek. 🙂

 • Silerika!

  A “bolygósat” stoppolós quiltnek hívják.
  A Toszkanai eredetileg elvont tájképnek készült. 🙂
  A be nem fejezett pedig realista tájképnek.

  M.I.Eszter

 • Szia Eszter,

  nagyon bájos lett a Pannás kis képed, igen jó hozzá a csipke is , a kockás anyag is. Kíváncsi vagyok mi lesz a többi festettből?!
  ZSuzsa

E-mail cím nem jelenik meg. A kötelező mezőket *-ggal jelöltük

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Kézimunka hírlevél

Értesülj a legfrisebb tartalmakról első kézből