Blog

You can read my latest news here as well as stories about my everyday (needlework) life. Follow me here, and come back as often as you can!

Évzáró az oviban – keresztszemes ajándékok az óvónéniknek

Szíves keresztszemes képek

Panna óvodájában is véget ért a "tanítási év". Bár az óvoda csak július közepén zárja majd be a kapuit néhány hétre, az évzáró ünnepséget már megtartják pénteken.

A képeket, amiket itt látsz a Foltvarázs legújabb keresztszemesei közül vadásztam le magamnak és nem tévedtem azzal kapcsolatban, hogy nagyon gyorsan elkészültek ezek a szíves ajándékok.

Azt, hogy melyik három képet hímezzem ki, Panna választotta.  Hamarosan az újdonságok közé mindhárom közelebbi képeit is felteszem.

S hogy az évzáró hogy sikerült?  Panna sok sok verset mondott, énekeltek, táncoltak és szerintem mind az összes jelen lévő szülő büszkén ment haza a buborékot fújó csemetéjével együtt.

Tánc:

tanc


Panna verset mond:

panna-verset-mond


Mesejáték

mesejatak


Ballagási búcsú (Panna még marad egy évet)

ballagas


Buborék:

buborak


Hogy tetszenek a keresztszemesek?  Te is szívesen varrsz hasonló apróságokat?

.M.I.Eszter

.


Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Write a comment!

Your email is never shared. Required fields are marked *

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Needlework newsletter

Would you like to know the latest news about my webpage directly? Sign up now!