Blog

You can read my latest news here as well as stories about my everyday (needlework) life. Follow me here, and come back as often as you can!

Ez állat! – Fekete párduc csillogó teliholdnál

parduc1aAmikor ezt a képet vittem keretezni, egy napig az autó kalaptartóján állt.  Az egyik szünetben a munkahelyemen megnézték a kollégák is.  Az egyiküknek az első reakciója ez volt: "Állat!".

Nem mondom, hogy nem gondolkodtam a hímzés alatt néhányszor azon, miért is kezdtem ehhez hozzá.  Még a kész keresztszemek után sem igazán láttam a figurát az anyagon, pedig más esetben azért ilyenkor már látszik a minta.

Ahhoz, hogy kirajzolódjon a párduc, mosásra és leginkább vasalásra volt szükség.
De aztán már mindenki csak csodálkozott a kész "állaton". 

Eredetileg fekete kongré volt a készletben, de én "mazochista" módon kicseréltem fekete lenes vászonra.  Kicsit emiatt küzdöttem is a számolással, főleg azokon a részeken, ahol nagyobb szünetek vannak a hímzésben. 

A párduc szemei szinte világítanak egy kis oldalfénytől. A fémes fonalak pedig ragyogóan csillogóvá teszik a telihold fényét.

Keretezés után pedig így fest:

parduc-kerettel


A nagy kérdés már csak az, melyik falon mutat majd jól a lakásban?

.M.I.EszterWarning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Write a comment!
 • Hűűű, ezt aztán tényleg nehéz hímzés, de a végeredmény miatt megéri, szinte hipnotizálja az embert! Gratulálok! Ez is volt a kiállításon?

 • Szia Ruercsi,

  Igen, ez is volt a kiállításon.
  Hamarosan írok a kiállításokról is, mert szépek és érdekesek voltak.

  M.I.Eszter

 • Szia Eszter!

  Ez csodaszép!! Már láttam a kiállításon is,és egyből beleszerettem. Meg lehetne tudni,ki a gyártója? Kerestem,de nem leltem rá sehol.
  Minden elismerésem a tied.Szépek a munkáid.

  Üdv:
  Saci

 • Szia Eszter!

  Hát igen! Az első reakcióm nekem is az volt, hogy ez Állat!! A második pedig, hogy Nagyon ÁLLAT!! Nagyon szép ez a kép, és szerelem lett első látásra! Remélem lesz rá lehetőség, hogy beszerezzem a kivarrandók közé!!

  Itt is szeretnék gratulálni a kiállításon látottakhoz, mert nagyon sok szép munkát mutattál meg megint nekünk.

  Üdv: Noémi

 • Köszönöm.

  M.I.Eszter

 • Gratula!
  Ez tényleg óriási!

  (Ne feledkezz el a zselízi kiállításról sem! Szept. első hetében várom a munkákat.)

 • Tényleg nagyon állat! Én sajna már ilyen sötétnek neki sem mernék állni 🙁 (most voltam szemészeten, és sokat romlott a látásom 🙁

 • Kedves Eszter!

  Gyönyörű a fekete párduc és ezzel kapcsolatban szeretnk Tőled kérdezni, ezért arra szeretnélek kérni, hogy küldjél nekem egy elérhetőséget, hogy felvehessem veled a kapcsolatot.

  Nagyon köszönöm
  Adrienn

 • nehéz lehetet megcsinálni de álati rond borzaszto!

Your email is never shared. Required fields are marked *

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Needlework newsletter

Would you like to know the latest news about my webpage directly? Sign up now!