Blog

You can read my latest news here as well as stories about my everyday (needlework) life. Follow me here, and come back as often as you can!

Heritage virág – a második – Írisz lett

Heritage íriszBiztosan sokan várjátok már, hogy megmutassam, milyen is lett a második virágom.  Remélem a végeredmény azoknak sem okoz csalódást, akik esetleg nem erre a virágra tippeltek a játék során.

Ezt a tömött varrást egyenlőre kicsit félre is fogom tenni, valami lazábbat fogok készíteni mielőtt belevágnék a harmadik virágba.

Mivel nem lett volna szerencsés megmutatnom, hogy a következő fázis-fotó milyen is volt, ezért most ide nem egy teljes képet teszek először, hanem egy majdnem kész állapotot mutató fotót.  ezt a virágot most így varrtam, hogy a virág a végére maradt.


Valószínűleg idén már nem készül el a következő, s erről most eszembe jutott, hogy a 2008-as terveimet átnézzem, s kommentáljam, mi készült el, s mi nem.  Látom szomorú sorsomat, hogy sok mindenre nem jutott idő, de azt is látom, hogy sok olyan dolgot is csináltam, ami nem volt tervben.

Azért, hogy legyen itt még egy kép a kész műről is:


Neked hogy tetszik ez a virág?M.I.EszterWarning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Write a comment!
 • Nagyon szép lett, csak ámulok és bámulok! Nagyon ügyes, kitartó vagy! Gratulálok a végeredményhez!

 • Köszönöm.
  Ebben a sorozatban azért most tartok egy kis szünetet. Elég tömények ezek a színek, és maga minta is. Azért előbb utóbb mind a négy elkészül majd.

  M.I.Eszter

 • Szia!
  Csodálatos amit ki tudsz hozni egy darab anyagból és pár színből! Én is hozzákezdtem egy adventi kalendáriumhoz, amit hímezni kell (mint első keresztszemesem), de már több hete csinálom és még mindig nem értem a végére, pedig csak egy karácsonyfából és egy télapóból áll 🙂 (ráadásul kevés színnel).
  Gratulálok!
  További szép napot!

 • Újabb gyönyörűség! Jó ránézni!

  Üdv.:

  H.Magdi

Your email is never shared. Required fields are marked *

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Needlework newsletter

Would you like to know the latest news about my webpage directly? Sign up now!