Blog

You can read my latest news here as well as stories about my everyday (needlework) life. Follow me here, and come back as often as you can!

Karácsony angyalok – ugye Te is szeretsz meglepetést kapni?

Karácsonyi nagyalok - játék


A téli ünnepek közeledtével elszaporodnak az ajándékozós játékok, s most én is útjára indítok egyet.


As Christmas is coming, lot of blogger starts new games according to the Chistmas events.Te vállalod, hogy elkészítesz két ajándékot, megosztod a játékot az ismerőseiddel? Cserébe Karácsony előtt kétszer csenget hozzád is a postás meglepetés-ajándékokkal.

Do you able to create two gifts to someone else and show this game in your blog?  When the answer is 'yes', you are going to get two surprise just before this Christmas.Mi a teendőd?  -  What you have to do?

- Írj egy kommentet ehhez a bejegyzéshez.

- Küld el nekem az eszter@eszterkezimunka.hu e-mail címre (lehetőleg karácsonyi angyalkák tárggyal) a neveddel, címeddel, blogod linkjével.  Ha nincs blogod, vagy képtárad, néhány mondatban írd le, miket készítesz, milyen stílusú dolgokat kedvelsz)

- Tedd ki a fenti képet és ezt a felhívást a blogodban, képtáradban.

- A neked sorsolt két Angyalkának készíts karácsonyra saját kezűleg valami apróságot (keresztszemest, foltos dolgot, szalaghímzést, kötést, horgolást... ).  December 18-ig add is postára a meglepetést.   Csomagolhatsz mellé egy tábla csokit, de az elkészített munka a lényeg!  Várd a postást, milyen meglepetéssel érkezik hozzád.

- Lehetőség szerint a meglepetésről készített fotót küld el nekem, amit ebben a blogban ki fogok tenni.   Természetesen saját blogodban is írhatsz erről.

- Jelentkezési határidő november 14-e szombat.  A két angyalkád nevét és címét november 18-ig megküldöm e-mailben.

- Write a comment for this post.


- Send your name, address and blog site address to the eszter@eszterkezimunka.hu mailbox.


- Post this game and the picture in your blog.


- Send two gifts to your Angels and wait for your surprises.  The surprise can be cross stitching, quilt, knitted small thing.) The last posting date is December 18th. Wait for the postmen for your gifts.


- Send a photo about the gifts, you sent.  I will post them in a separated post here in my blog.  Of course you can write about this on your blog, as well.


- Deadline for being part of this game is 10th of November.  I wil send you Your angels' name on 15th os November.


Kérlek, csak akkor jelentkezz, ha tényleg szeretnél meglepetést kapni és küldeni is.Nagyon jó érzés, amikor ismeretlen emberektől kapunk ajándékokat.
Én már több  ilyen játékban is részt vettem, és soha nem csalódtam még.  Ezért is indítom el ezt most.

Eddig csak olyan játékokat láttam, ahol a résztvevők mindegyike rendelkezett bloggal, vagy képtárral.  Ez most itt nem fontos.
Ha nincs internetes megjelenésed, nem akadály, de ez esetben kérlek, amikor a játékra jelentkezésedként elküldöd az adataidat, írj pár sort magadról, hogy megkönnyítsd az angyalkád munkáját!

Nosza!  Indulhat a játék!


Let's play!

M.I.Eszter

eszterkézimunka_logo


Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Write a comment!
 • Kaptam már egy e-mailt Erikától, aki a játékra jelentkezett.

  Ha Te is szeretnél jelentkezni, légy szíves ide is írj egy kommentet.

  Köszönöm.

  M.I.Eszter

 • Szia Kedves Eszter! Igen én is szeretnék jelentkezni a játékra. Nagyon szeretem a honlapodat nagyon sokszor megnézem.Üdvözlettel:Gubikné Klári

 • Kedves Eszter! Szeretnék jelentkezni a játékra! Épp most fejeztem be a blogom létrehozását, mert csak csodáltam eddig a szebbnél-szebb alkotásokat, de nem tudtam játékban részt venni, mert nem volt blogom. Persze nem ezért hoztam létre, de most kapóra jött a felhívásod.

 • Szia, Eszter!
  Újra én vagyok. A felhívást közzétettem, de a képet nem sikerült a blogomba felrakni. Nagy baj? Még nagyon kezdő vagyok ilyen szempontból.
  Üdv: Ida

 • Szia Eszter!
  Szeretnék én is részt venni a játékba, nagyon ötletes, jó gondolatnak tartom!Sajnos blogom nincsen, de remélem ez nem akadály.
  Szép napot: Timi

 • Szia Eszter! Örülök a játékkal egybekötött ajándékozási ötletednek. Én is jelentkezem, és kíváncsian várom, kinek készíthetek majd valami ajándékot.

 • Szia Eszter! Jo ötletnek tartom a játékot,én is szeretnék részt venni benne. Blogom nincsen. De szeretek ajándékozni, és örömet szerezni másoknak.

 • Kedves Eszter!
  Nagyon örülök a levelednek. Szeretnék a játékban rész venni.
  Már hiányoztak kedves soraid.
  Üdvözlettel:Vilma

 • Kedves Eszter!
  Örömmel olvastam leveled. Szívesen bekapcsolódom a játékba.
  Még csak pár éve foglalkozom foltvarrással. Szeretem az egyszerűen elkészíthető mintákat, a papírravarrás egyik kedvencem. Városunkban működik egy szakkör, aminek tagja vagyok. Itt tanultam meg a foltvarrás alapjait.Blogom még nincs. De szívesen olvasom másokét!
  Üdvözlettel
  Végváriné Gizi

 • Kedves Eszter

 • Örülök, hogy már ennyien jelentkeztetek.
  Ha még nem tetted, küld a címed és az e-mail címed az eszter@eszterkezimunka.hu címre.

  M.I.Eszter

 • Szeretnék részt venni a játékban. Magamról röviden kb 1o éve foglalkozom textilfigurák készítésével főleg babákat készítek, de szeretem a macikat és a cicákat is. Nem csak készítem, gyűjtöm is. Érdekel a kézimunka minden formája,szeretem az új dolgokat is, kipróbálok mindent.Üdvözlök mindenkit Klári

 • Szia Eszter!
  Szeretnék jelentkezni a játékra.
  Üdv: Ildikó

 • Kedves Eszter.Köszönettel olvasom leveleidet.Szívesen részt vennék a játékban ,Szeretek meglepetést okozni és szeretek meglepit kapni.Blogom nincs kezdő vagyok a foltvarrásban de szívesen kötök ,horgolok bármit.Hímezni is tudok de nem igazán szeretek.Ma született a 9.unokám.Üdvözlök minden kedves résztvevőt a játékban Jutka

 • Csodálatosnak tartom, hogy a bloggal még nem rendelkezőket is bevonod ebbe a nagyon kedves karácsonyi ajándékozási körbe. Számítógépen kezdő-botló vagyok, ezért is nincs még blogom. Egyenlőre nézegetek és tervezgetek, de erre is kell időt szánni. 69 éves nyugdíjas vagyok és 1996 óta “foltozgatok”. Vallom, hogy a hagyományos technikák sohasem fognak kimenni a divatból. Már el is árultam, hogy mi az érdeklődési köröm. Szeretnék részt venni a játékban, ill. úgy gondolom, ez már jelentkezést is jelent… Igaz? Üdvözlettel Irénke

 • Kedves Eszter!
  A játékra jelentkezem, és szívesen küldök egy angyalkának ajándékot, ha ezzel örömet szerezhetek. Kézimunkázni gyerekkorom óta nagyon szeretek, s ezért kipróbáltam már több fajtáját is az alkotásnak. Legújabb őrületként egy nem régiben alakult foltos “gyülekezet”-nek vagyok tagja. Isteni!!! Ezen kívül szövök, keresztszemezek felváltva és alig várom az estéket, hogy elülhessek alkotni. Kedves leveleidet továbbra is várom. Jó munkát mindenkinek. Szeretettel: Kati

 • Szia Eszter!

  Nagyon örülök ennek a játéknak, ezért szeretnék rá jelentkezni!!! Már most nagyon izgalmas, hogy ki mit készít és nagyon örülök, hogy ilyen sok ember van, aki szeret adni!!! Sajna blogom és honlapom nincs. Érdeklődési köröm: keresztszemes hímzés, gyöngyfűzés, szalvétatechnika és még sok mindent elkészítek ami tetszik vagy érdekesnek találom.
  Judit

 • Hurrá!
  Nagyon szeretek meglepit kapni, de adni is! Itt a helyem a játékban!
  Anni

 • Sziasztok,
  jelentkezem én is, nagyon jó ötletnek tartom a kezdeményezést.

 • Eszter, azt szabad megkérdezni, hogy ki a tervezője a képen látható angyalkás mintának, vagy hogy hol elérhető? Teljesen belehabarodtam! 🙂

 • Én is beszállok. Teszem a linket, küldöm a címet!

 • Nagy örömmel csatlakozom az angyalkázáshoz! Tavaly sajnos lemaradtam róla, az idén kétszeres örömmel fogok készülni rá!

 • Kedves Eszter!

  Gyönyörűek a dolgaid,fantasztikusak az ötleteid!A játék is fantasztikus!Szeretnék rá jelentkezni!Szó szerint foltvarrással nem foglalkozom még,de nagyon szeretnék!Sok mindent csinálok,figurás díszpárnát,ruhákat,karácsonyfa díszeket.Szeretem a kézműves dolgokat.Blogom még nincs.Köszönöm a lehetőséget!!!
  Üdvözlettel:Banya

 • Örülök, ogy ilyen sokan éreztek lelkesedést.
  Őgy érzem, ebből valami nagyon jó dolog fog kisülni. 🙂

  M.I.Eszter

 • Kedves Eszter!
  Az angyalkák közé én is szeretnék csatlakozni. Ez lesz az első ilyen meglepi karácsonyi játékon való részvételem. Izgatottan várom. A kézimunka, a kreatívitás betölti mindennapjaimat. Blogom nincs, talán majd egyszer…
  Üdvözlettel: Marika

 • Szia Eszter!

  Nagyon jó a kezdeményezés, bár én most nem csatlakzni jöttem, mert már tagja vagyok idén egy ilyen karácsonyi ajándékozásnak. Tapasztalatból mondom, nagyon nagy örömet lehet szerezni és érezni egy ilyen meglepi által 🙂
  Csatlakozom Madmemoiselle-hez, elárulod Eszter nekünk, hogy az angyalkáknak ki a tervezője? Köszönöm előre is!

 • Csak most látom, hogy még nem jelentkeztem itt. Szeretnék én is meglepetéseket okozni (no és kapni):*)
  További szép napot!

 • Kedves Eszter!
  Azt gondolom én is szeretnék valakinek a karácsonyi angyala lenni, ezért szívesen csatlakozom a játékhoz. Még nem tudom, milyen meglepetést készítek, de próbálok, valami jót kitalálni. Sajna blogom még nincs, de már dédelgetem az ötletet. Köszönöm a lehetőséget és a munkádat!!!
  Üdvözlettel: Tekerka

 • Kedves Eszter!
  Még nem vettem részt ilyen játékban,de nagyon szeretnék.6 éve foltozok, előtte gobelineztem.Óvónőként dolgozom,” mindenevő” vagyok.Nagyon nagy várakozással jelentkezem! Cicamama

 • Kedves Eszter!
  Szeretnék én is jelentkezni a játékodra.Hobbijaim között szerepel a keresztszemezés, gyöngyfűzés, papírhajtogatás.Foltvarrásban kezdő vagyok.Szeretem a meglepit ha adom ha adják!Rozika

 • Szia Eszter!
  Én is szeretnék jelentkezni. Angyalkája szívesen leszek valakiknek.
  Üdv: Móni / Picurka

 • Szeretnék jelentkezni Angyalkának. Küldöm a mailt. Blogom nincs, varrogatni szoktam. Nagyon jó a kezdeményezés, adni öröm.

  Üdv.

 • Örülök, hogy ennyien csatlakoztok ehhez.
  Hamarosan összeírom az eddigi jelentkezőket, akinek hiányzik valamilyen adata, annak írok mailt.

  Azért a jelentkezési határidő még végéig még nyugodtan lehet csatlakozni!

  M.I.Eszter

 • Kedves Eszter!Szeretnék Jelentkezni a meghirdetett játékodra.Nagyon szeretek meglepetést szerezni másoknak,persze én is örülök az ajándéknak.Küldöm mailban a jelentkezésemet.

 • Szia!

  Szívesen jelentkeznék én is a játékra! További szép napot és készülődést!

 • Szia!
  Még nem vettem részt ilyen játékban,nagyon örülök a lehetőségnek! Szeretnék jelenkezni!
  Szeretek hímezni(xszemes),szeretek adni és kapni!

 • Kedves Eszter Én is szivesen jelentkezek a játékra.Üdv Erzsi

 • Kedves Eszter!
  Nagyon örülök, hogy lehetőség van ilyen tipusú játékban részt venni. Szeretnék jelentkezni. Sajnos nem rendelkezezem saját bloggal és képtárral, lelkes foltvarró és gyakorlott gépihímző vagyok. Minden érdekel ami szép és különleges. Remélem, hogy álltalam készített cscse-becsék másiknak is örömet fognak okozni.
  Gratulálok az ötlethez!

 • Kedves Eszter!
  Lehet elkerülte a kérdésem a figyelmed, ezért írok mégegyszer. Kérlek írd majd meg nekem a minták tervezőinek a nevét. Ha itt a hozzászólások közé nem szeretnéd, akkor várom e-mailben. Előre is nagyon köszönöm, sokat segítenél vele!

 • Sofie,
  Nem kerülte el a figyelmemet, csak meg kell keressem, mert ezt tavaly hímeztem. 🙂
  M.I.Eszter

 • Köszönöm előre is! 🙂

 • Kedves Eszter!
  Én is szeretnék beszállni a játékba,merthogy kapni is jó, de legjobb adni. Sem blogom sem képtáram nincsen. Még! Fő profilom a horgolás, de szeretek keresztszemest,gobleint varrni, új hobbim pedig a foltvarrás, de a szalaghimzést is szeretném megtanulni.

 • Úgy érzem, sodródom az árral, fogalmam sincs, mi az az “Anti-spam”, de a “szepseg” szó tetszik, tehát begépeltem. Az angyalkák készülnek, fotót majd küldök. Üdv. Irénke

 • Kedves Irénke!

  🙂 Az anti-spam azért van, hogy holmi robotok ne írjanak ide értelmetlenséget.
  Várom a fotót, a jövő hét végén sorsolok.

  AKI NEM KÜLDTE EL A CÍMÉT, LEGYEN KEDVES ELKÜLDENI AZ eszter@eszterkezimunka.hu CÍMRE!

  Különben az angyalkái nem tudják hová címezzék a csomagot.

  M.I.Eszter

 • Kedves Eszter!
  Szeretnék jelentkezni a játékra. Nagyon kedves ötletnek tartom. Nincs blogom, se képtáram, de remélem, nem gond. Én főleg horgolni és kötni szeretek. A többi még gyerekcipőben jár nálam. Ha jól emlékszem, én már elküldtem a címemet. Üdv. Andi.

 • Kedves Eszter! Gyerekkorom óta nem játszottam ezt az angyalosdit, szép emlékeket ébreszt bennem. Kipróbálnám. Tehát én is bejelentkezem. Blogom nincs, kézimunkázni nagyon szeretek. Jelenleg a kötés van előtérben meg az iskolában a karácsonyi vásárra készülve varrogatunk, szalvétázunk, gyertyát öntünk. Szeretettel üdvözöllek, Delka.

 • Eszter, kedves!
  Szeretnék én is jelenkezni a játékra. Nagy szerelmem már egy pár esztendeje a xszem, de a horgolás és a kötés sem idegen számomra.
  Nagyon szeretnék adni és kapni is.
  Jutka

 • Kedves Eszter!Nagyon jó ötlet ez a játék így karácsony közeledtével!Én a gobelin és keresztszemes hímzést imádon csinálni,így ilyen apró ajándékkal tudnék beszállni a játékba,de nem vagyok egy számítógép virtuóz és blogom sincs,remélem ez nem akadály.Várom a címeket!Mónika

 • Kedves Eszter!
  Szeretnék élni a lehetőséggel, nagyon örülök, imádok adni és kreatív -elsősorban használati- tárgyakat készíteni, amelyeket keresztszemes hímzéssel, foltvarrással, szalvétatechnikával, tervezéssel, varrássa, kötéssel valósítok meg.
  Blogom és képtáram még sajnos nincs.
  Várom mielőbbi válaszodat!
  Kreatív szép napot!
  Üdv:
  Bea

 • Kedves Eszter!
  Ez jó mókának tűnik!Épp ma irigykedtem a 10 éves kislányomra,hogy “kihúzzák”egymás nevét,és megajándékozzák egymást.Ez nagyon kellemes emlékeket ébresztett bennem.Meglepetésként itt ez a játék!Szeretnék én is játszani,ajándékozni valakinek-valamit.
  Sajnos nincs blogom,de csinálok!
  Üdv:Judit

 • Kedves Eszter!

  Szeretnék résztvenni az angyalkás játékban.Szeretek egyedi dolgokat adni és kapni. A varrással még csak ismerkedem,hobbym a festés a csuhéjazás, apró karácsonyfadíszek varrogatása

 • Kedves Eszter!

  Szeretnék csatlakozni az előttem írókhoz és részt venni a Karácsonyi meglepetés adok, kapok játékban.
  Szeretek horgolni, és pachwork dolgokat készíteni. Ezek a dolgok érdekelnek inkább.
  További szépnapot mindenkinek.
  Üdv
  Jutka

 • szia Eszter!
  még soha nem játszottam ilyen jellegű játékot,most viszont szívesen jelenkezem rá, ha még lehet.Nagyon sokfajta kézimunkát kedvelek,foltvarrás ,keresztszemes,hímzés,a családban is kézzel készített ajándékokat ajándékozunk egymásnak
  kellemes további szép napot mindenkinek

 • Kedves Eszter!

  Én még csak nagyon kezdő vagyok a kézimunkákban (főleg keresztszemes), de annál lelkesebben rajongok értük, és nagyon becsülöm ezeket a munkákat és alkotóikat.Főleg babákat, macikat, angyalokat készítek, és ezzel szeretnék majd valakiket meglepni, ha lehetőségem lesz rá!
  Előre is köszönöm, és mindenkinek szeretetteljes, lelkes készülődést kívánok!Kata

 • Szia Eszter!
  Szeretnék csatlakozni az ajándékozók közé, úgy terveztem, varrni fogom a meglepetést.

 • Uzonka
  Kedves Eszter
  Nagyon szépek a munkáid, én még kezdő foltozó vagyok, de szeretnék én is a játékra jelentkezni, szeretnék örömet okozni valakinek.
  Remélem még nem késtem le a jelentkezést
  További szép napot kívánok.

 • Kedves Eszter!

  Biztosan nem figyeltem eléggé, de nem emlékszem arra, hogy hová és mikor kell elküldeni az angyali ajándékot. Kérlek tájékoztass erről.

  Fodor Katalijn

 • Katalin, Hamarosan küldöm a párjaid nevét és címét.
  Még néhányan nem küldték el a postacímüket, arra várok még, aztán küldöm amindenkinke a címeket.

  A késésért elnézést kérek, de a múlt hét nagyon zsúfoltra sikerült…

  M.I.Eszter

 • Holnap délutánig várok a címekre, aki nem küldi, sajnos nem tudom a nevét a kapaba tenni.

  M.I.Eszter

 • Szia Eszter! A te postafiókod tele van, és az én levelemet nem tudja fogadni, törüj belőle. A cimemet oda küldtem. Ibolya

 • Ibolya,

  Folyamatosan kaptam leveleket egész nap. Sajnos a Tiéd nem érkezett meg.
  Mindenesetre töröltem is. 🙂

  M.I.Eszter

Your email is never shared. Required fields are marked *

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Needlework newsletter

Would you like to know the latest news about my webpage directly? Sign up now!