Blog

You can read my latest news here as well as stories about my everyday (needlework) life. Follow me here, and come back as often as you can!

Kitchen quilts series

Konyhai forgós patchwork kép

I have become the owner of my first upper material conveyor which makes quilting finishing easier. It is easier now to stitch the finishing touches.

I was waiting for the final stitches of several kitchen quilts that are similar to each other but their colours are different. When I started to stitch I realised the difference of using this tool. The last stitches were made quickly so I will show you the result now.

konyhai patchwork kép


This kind of technique where the textile is not flat but 3 dimensional was now made for the first time by me. I hope you will like this.

Patchwork kép


konyhai patchwork kép


konyhai patchwork kép


The green one is more simple than the other two but I like this version as well.

Konyhai foltvarrott kép


The blue one has been made from the leftovers…

Konyhai forgós patchwork kép


I am interested in your opinion about these quilts. Please share your feedback/responses with me.M.I.Eszter


 Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Write a comment!
 • Nagyon szépek, igényesek, ízlésesek. Gratulálok.Én is rengeteg mindent csinálok, de nem tudom rátenni a gépre.Pedig már többször igértem, de sosincs annyi idő, amikor itthon vannak a lányok,hogy nekiálljak a rengeteg képből válogatni. Na, de majd ha…egyszer bepörgök, juszt is megtanulom. Üdvözlettel:zibi

 • Nagyon tetszenek a munkáid, a kék a színe miatt, mert kedvencem a kék, aztán a pirosnál sóhajtottam fel, hogy jaj de szép, majd a zöld finomsága fogott meg.
  Eddig nem mertem nekiállni patchworközni, félek nem találnák olyan anyagokat melyeket összeválogatva ilyen szépségeket alkothatnák. Őszintén megvallva én a keresztszemes hímzés szerelmese vagyok, munka, gyerekek mellett nincs energiám másra, de szívesen megtanulnám ezt is, ha lenne egy tanfolyam a környékünkön. Azért megmutatnám egy munkámon keresztül kacsintgatok én e hobbi felé is, a blogomon megnézhetitek, ha szeretnétek: http://ankaaastar.multiply.com/journal/item/72/72

  Üdvözlettel: Anikó

 • Megint szépet alkottál, nagyon tetszenek a konyhai foltosmunkáid.Különösen ez a letűzött, hajtogatott dolog. Végre én is elkezdhetek egy nagyobb darabot.Valószínű az őszi párnákból lesz az egyik blokk, a forgós(4. számú).Sietnem kell, hogy időben kész legyek. Jó varrogatást, Silerika

 • Nagyon szép dolgok készültek megint, nekem nincs anyagtovábbítom, de szeretnék. Az igazság az, hogy nem tudom, hogy minden géphez kapható e ilyen szerkezet, de most már ideje utána járnom. Szeretettel Éva

 • Az anyagtovábbító az én nem túl bonyolult gépemhez is kapható, szerintem szinte bármilyen géphez lehet kapni.

  Aranyosak vagytok, hogy ennyit dícsértek.

  M.I.Eszter

 • Szia Eszter!

  Hát megint le vagyok nyűgözve!
  Egyszerűn csodálatosak. Hihetetlen hogy milyen jól néznek ki. Ha lenne egy szép nagy konyhám biztos ilyenekkel raknám tele.
  Sok puszi Zsuzska

 • Kedves Eszter!
  Gratulálok az igényes ízléses munkákhoz! Szépek a színek, az anyagok, és a kép összhatása. Majd én is hozzálátok ilyen darabok elkészítéséhez. Nekem van ilyen anyagtovábbító szerkezetem, rögtön elővettem és kipróbáltam nagyszerűen lehet vele vastag anyagot varrni. Én a most vásárolt gépemhez kaptam.
  Köszönöm a sok ötletet, további jó munkát kívánok.
  Üdvözlettel: Kata

 • Nagyon tetszik mindegyik munkád, ami most látható, és amiket eddig láttam. Nagy tisztelettel gondolok rád mindig, amikor nézem a munkáidat, nagyon izlésesek, kedvesek és főleg egyediek. Hogy van a szemed, ha nem haragszol, megadtam az email cimedet egy kedves ismerősömnek, aki szintén sokat szenved a szemét ért betegség miatt.
  Szeretettel ölellek: Zsóka

 • Kedves Eszter

  Köszönöm a harmadik csillagot, sajnos még nem fogtam hozzá csak kerülgetem és nézegetem, de meg fogom csinálni, mivel nagyon érdekel a foltvarrás és nagyon teteszik amiket készítesz.Szerintem már mindent megnéztem.Még nagyon kezdő vagyok, szeptemberbe fogtam hozzá, jelenleg apróságokat, karácsonyi díszeket készítek, az unokáimnak nagyon tetszenek, azt mondják tanítsam meg velük, sajnos nekik nincs idejük rá.

  Köszönettel és üdvözlettel Marianna
  ui: már tippeltem

 • i love love so must this blog. Beautiful

Your email is never shared. Required fields are marked *

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Needlework newsletter

Would you like to know the latest news about my webpage directly? Sign up now!