Blog

Itt olvashatod, mi történik velem, mik a legújabb kézimunkáim. Kövess, gyere minél gyakrabban!

Konyhai patchwork sorozat

Konyhai forgós patchwork képNéhány hete büszke tulajdonosa lettem egy ún. felső anyagtovábbító szerkezetnek, aminek a lévén könnyebben és egyszerűbben tudom az elkészült foltvarrással  munkáimat letűzni az egyenes vonalak mentén.

Régóta várta már a letűzést három + egy konyhai képem, amik stílusukban nagyon hasonlítanak egymáshoz, csak a színük lett más.  Most végr nekiálltam és meglepődve tapasztaltam, milyen könnyebbség is ezzel a talppal a munka.  Gyorsan elkészültek a képek utolsó simításai, remélem, nektek is tetszik a végeredmény:

konyhai patchwork kép


Ilyen részt, ahol az anyag nem csupán sima, hanem önmagában is mintát alkot, most csináltam először.


Patchwork kép


konyhai patchwork kép


konyhai patchwork kép


A zöld változat egyszerűbb, mint a másik két foltos blokkokkal is tarkított nagyobb patchwork kép, de nekem ez a variáció is tetszik.


Konyhai foltvarrott kép


A kék forgós kép pedig a megmaradt anyagokból készült el.  Ha már úgyis le volt szabva a háromszögekhez az anyag, a kerethez pedig a leesésekből készültek a vonalak.


Konyhai forgós patchwork kép


Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is.  Hogy tetszenek ezek a képek?  Te készítettél már hasonlót?M.I.Eszter


 Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Szólj hozzá
 • Nagyon szépek, igényesek, ízlésesek. Gratulálok.Én is rengeteg mindent csinálok, de nem tudom rátenni a gépre.Pedig már többször igértem, de sosincs annyi idő, amikor itthon vannak a lányok,hogy nekiálljak a rengeteg képből válogatni. Na, de majd ha…egyszer bepörgök, juszt is megtanulom. Üdvözlettel:zibi

 • Nagyon tetszenek a munkáid, a kék a színe miatt, mert kedvencem a kék, aztán a pirosnál sóhajtottam fel, hogy jaj de szép, majd a zöld finomsága fogott meg.
  Eddig nem mertem nekiállni patchworközni, félek nem találnák olyan anyagokat melyeket összeválogatva ilyen szépségeket alkothatnák. Őszintén megvallva én a keresztszemes hímzés szerelmese vagyok, munka, gyerekek mellett nincs energiám másra, de szívesen megtanulnám ezt is, ha lenne egy tanfolyam a környékünkön. Azért megmutatnám egy munkámon keresztül kacsintgatok én e hobbi felé is, a blogomon megnézhetitek, ha szeretnétek: http://ankaaastar.multiply.com/journal/item/72/72

  Üdvözlettel: Anikó

 • Megint szépet alkottál, nagyon tetszenek a konyhai foltosmunkáid.Különösen ez a letűzött, hajtogatott dolog. Végre én is elkezdhetek egy nagyobb darabot.Valószínű az őszi párnákból lesz az egyik blokk, a forgós(4. számú).Sietnem kell, hogy időben kész legyek. Jó varrogatást, Silerika

 • Nagyon szép dolgok készültek megint, nekem nincs anyagtovábbítom, de szeretnék. Az igazság az, hogy nem tudom, hogy minden géphez kapható e ilyen szerkezet, de most már ideje utána járnom. Szeretettel Éva

 • Az anyagtovábbító az én nem túl bonyolult gépemhez is kapható, szerintem szinte bármilyen géphez lehet kapni.

  Aranyosak vagytok, hogy ennyit dícsértek.

  M.I.Eszter

 • Szia Eszter!

  Hát megint le vagyok nyűgözve!
  Egyszerűn csodálatosak. Hihetetlen hogy milyen jól néznek ki. Ha lenne egy szép nagy konyhám biztos ilyenekkel raknám tele.
  Sok puszi Zsuzska

 • Kedves Eszter!
  Gratulálok az igényes ízléses munkákhoz! Szépek a színek, az anyagok, és a kép összhatása. Majd én is hozzálátok ilyen darabok elkészítéséhez. Nekem van ilyen anyagtovábbító szerkezetem, rögtön elővettem és kipróbáltam nagyszerűen lehet vele vastag anyagot varrni. Én a most vásárolt gépemhez kaptam.
  Köszönöm a sok ötletet, további jó munkát kívánok.
  Üdvözlettel: Kata

 • Nagyon tetszik mindegyik munkád, ami most látható, és amiket eddig láttam. Nagy tisztelettel gondolok rád mindig, amikor nézem a munkáidat, nagyon izlésesek, kedvesek és főleg egyediek. Hogy van a szemed, ha nem haragszol, megadtam az email cimedet egy kedves ismerősömnek, aki szintén sokat szenved a szemét ért betegség miatt.
  Szeretettel ölellek: Zsóka

 • Kedves Eszter

  Köszönöm a harmadik csillagot, sajnos még nem fogtam hozzá csak kerülgetem és nézegetem, de meg fogom csinálni, mivel nagyon érdekel a foltvarrás és nagyon teteszik amiket készítesz.Szerintem már mindent megnéztem.Még nagyon kezdő vagyok, szeptemberbe fogtam hozzá, jelenleg apróságokat, karácsonyi díszeket készítek, az unokáimnak nagyon tetszenek, azt mondják tanítsam meg velük, sajnos nekik nincs idejük rá.

  Köszönettel és üdvözlettel Marianna
  ui: már tippeltem

 • i love love so must this blog. Beautiful

E-mail cím nem jelenik meg. A kötelező mezőket *-ggal jelöltük

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Kézimunka hírlevél

Értesülj a legfrisebb tartalmakról első kézből