Blog

You can read my latest news here as well as stories about my everyday (needlework) life. Follow me here, and come back as often as you can!

Meghitt Karácsonyt kívánok Mindenkinek!

Kedves Olvasóm!

Szerencsére olyan sokan olvastok, szóltok hozzá a blogomhoz, írtok kedvesebbnél kedvesebb leveleket, hogy itt most nem tudlak benneteket név szerint megszólítani.

A karácsonyi készülődés közepén most egy kicsit leültem, hogy Nektek is kívánjak minden szépet és jót a közelgő Karácsonyra, valamint el nem fogyó cérnákat, fonalakat és ötleteket a következő új esztendőre.

Biztosan sokan látjátok vendégül a családot így az Ünnepek táján, látogattok rég nem látott rokonokat, és biztos vagyok abban is, hogy nem csupán én készültem saját készítésű ajándékokkal, hanem sokan közületek is szakítottatok időt egyedi alkotások megvalósítására.  Ezek a legértékesebb ajándékok, amit adhattok.

Én is két saját készítésű karácsony angyalkával szeretném megköszönni Nektek az egész éves olvasást, hozzászólást és azt a sok sok energiát, amit Ti adtok nekem.  (Magamnak pedig azt kívánom, legyetek itt jövőre is.)


Meghitt Karácsonyt,


Békés, boldog Ünnepeket és


Egészségben, sikerekben - valamint ötletekben - gazdag,


Megvalósításokkal teli


Új Esztendőt kívánok!
M.I.EszterWarning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Write a comment!
  • Köszönöm azt a sok jó ötletet,és a sok szép munkádat,amit egész évben megosztottál velünk. Sokan kaptunk kedvet a kézimunkázáshoz, vagy az újrakezdéshez a Te biztatásodra.
    Kívánok békés, boldog karácsonyt Neked és Családodnak!

  • Kedves Eszter!

    Mindig nagy örömmel nézem munkáidat!
    Kívánok meghitt boldog karácsonyt Neked és családodnak!

  • Boldog Új Évet Kívánok! Legyen a következő éved is legalább ilyen sikeres, mint az idei.

Your email is never shared. Required fields are marked *

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Needlework newsletter

Would you like to know the latest news about my webpage directly? Sign up now!