Blog

You can read my latest news here as well as stories about my everyday (needlework) life. Follow me here, and come back as often as you can!

Meghívlak egy eperre! Ugye eljösz?

Időről időre azon kapom magam, hogy már megint valamibe belefogtam.   Biztos feltűnt, hogy mostanában nem írtam túl sokat.   Ennek az az oka, hogy a varrógépet és nem a klaviatúrát koptatom.

Ezen a hét végén ugyanis a tavalyi Múzeumok Éjszakájához hasonlóan megpróbálok minél több embert rávenni arra, hogy próbálja ki a foltvarrást egy-egy apró figurán.  Ha kedved van hozzá, Te is vendégem lehetsz egy eperre, bagolyra,  szívre… Ha kíváncsi vagy, a 3D keresztszemeseket is szemügyre veheted közelebbről is.
A Magyar Vasúttörténeti Parkban (Bp. XIV. ker. Tatai út 95. – Orient csarnok)  immár 5. alkalommal rendezik meg a MoJaHo (Modell, Játék, Hobbi) Kiállítást.   Ide készülök én is és remélem Veled is találkozom majd.

A hétvége mindkét napján (április 25-26.) délelőtt 10-től délután 18-ig tart a kiállítás, ahol ez egész család számára találsz majd érdekes és tartalmas látni és elkészíteni valókat.
Gyere el Te is, tölts egy napot szép környezetben.

Ha gyermeked van, biztosan élvezi majd a játékok kavalkádját, a párodat lenyűgözhetik a modellek és Te is találsz kreatív újdonságokat a kiállítók bemutatói között. Persze a park önmagában is megér egy látogatást, hiszen a magyar vasút történetének a jelentős darabjait megcsodálhatod, némelyiket akár ki is próbálhatod.

Ugye Veled is találkozom majd?M.I.Eszter

.


Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Write a comment!

Your email is never shared. Required fields are marked *

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Needlework newsletter

Would you like to know the latest news about my webpage directly? Sign up now!