Blog

You can read my latest news here as well as stories about my everyday (needlework) life. Follow me here, and come back as often as you can!

Mit csinálsz éjszaka? Alszol, vagy kézimunkázol?

Aludj jól - érezd jól magad!Biztosan Te is tudod, hogy a túlhajszolod magad, vagy keveset alszol, sokkal türelmetlenebb leszel, kevésbé sikerülnek még a hétköznapi teendők is.

Hihetetlen, de néhány hímzésemen nekem is szemmel látható, melyik része készült pihent, és melyik öltések kerültek a vászonra kicsit fáradtabb állapotomban.

Belegondoltál már, hogy az alvás éppen olyan szükségletünk, mint a légzés, vagy a helyes étkezés? Gondolom Te sem vitatod azt, hogy a jó alvás fontos része az életünknek - végülis az életünk 1/3-át alvással töltjük. Viszont JÓL ALUDNI tudni kell!

Ha keveset, vagy rosszul alszol, szinte magadhoz vonzod a betegségeket, ráadásul hamarabb öregszel. Sajnos ezt kevesen tudják. Éppen ezért a naturhome.hu a Napidoktorral közösen elhatározta, hogy felméri kis hazánk alvási szokásait és elkészíti Magyarország alvástérképét. Céljuk segíteni JÓL aludni neked és mindenkinek.

Kérlek, legyél Te is részese alváskultúránk megismerésének, és töltsd ki az
"Így alszunk, mi Magyarok 2010." - kérdőívet!


Március 19-én, az Alvás Világnapján ismertetik a felmérés eredményét, valamint használható, hatékony és azonnal működőalvás-tippeket is adnak. Sőt, kaptam még egy ígéretet: külön kielemzik a Foltvarázs hírlevél olvasóinak alvási szokásait :) - így látni fogjuk, mi hogyan is alszunk!

Neked 3 perc, nekik óriási segítség - klikk a linkre:
http://www.surveymonkey.com/s/W8TP7RD

És ne feledd aludni kell, JÓL aludni, pihenten ébredni pedig fontos!M.I.EszterWarning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Write a comment!
  • Nagyon kellemes Húsvéti ünnepeket és további szép munkákat kivánok: HÉva

Your email is never shared. Required fields are marked *

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Needlework newsletter

Would you like to know the latest news about my webpage directly? Sign up now!