Blog

You can read my latest news here as well as stories about my everyday (needlework) life. Follow me here, and come back as often as you can!

Szombaton: kert, vasárnap: eső-leső keresztszemes

Newton keresztszemes - Always look on the bright side of lifeHihetetlen mennyi "szemét" fér el egy tenyérnyi kertben. Három zsáknyi elszáradt ágat, lehullott levelet, megmetszett bokrot sikerült a kert felének rendbetétele során összehozni.   S ha már összehoztam, valaki el is vihetné.  Na majd erre is kitalálok valamit.

Eleinte Panna még segítségemre volt, tartotta a zsák száját, gyűjtötte a katicabogarakat, házat épített nekik... stb, aztán délutánra belefáradt.

Szerencsére a kert nagyobbik részével végeztem egy nap alatt, hiszen vasárnap szépen folyamatosan esett a finom tavaszi eső.

Én meg a takarítás-ebéd-mosás hármassal végezvén, befejeztem a saját gyöngyös képeimet, ami még hátra volt belőle, legalábbis a keresztszemes részét, és magam sem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan haladok majd ezzel a Newton macival.

Szinte pillanatok kialakult a maci teste, majd az esti film alatt fű, s végül a heti hetes alatt az ég.  Ma estére a kontúrok maradtak, amiből van bőven rajta.

Newton keresztszemes - Always look on the bright side of life


Van még két ilyen maci tervbe véve, aztán valami nagyobba fogok. Most egy kicsit lelkesít az, hogy ezzel ilyen gyorsan haladok, mert a következő nagyobb képre ez aztán nem lesz elmondható.M.I.Eszter

.


Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Write a comment!
  • Nagyon aranyos maci, sok sikert a következőhöz.

    Zsóka

  • Köszönöm.

    A kontúrokkal jól elszórakoztam. Ez az összevissza öltögetés nekem néha fárasztóbb, mint a sok kereszt. 🙂

    Már csak a felirat hiányzik.

    M:I.Eszter

Your email is never shared. Required fields are marked *

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Needlework newsletter

Would you like to know the latest news about my webpage directly? Sign up now!