Blog

You can read my latest news here as well as stories about my everyday (needlework) life. Follow me here, and come back as often as you can!

Amiket én küldtem

Persze nem csak kaptam ajándékokat, hanem küldtem is.

A Karácsonyi angyalkák játékban idén két Miskolci címre küldhettem egy-egy keresztszemes hímzést.   Mivel nem szerettem volna egyforma képeket küldeni, így két különböző bannert készítettem.  Az első csillogó arany fonallal és lila gömbökkel készült, a másodikon pedig bohókás mikulás-sapkás madarakkal próbáltam vidámságot csempészni a mindennapokba.

eszter-ajandaka3


eszter-ajandaka4


eszter-ajandaka1


eszter-ajandaka2


S ha már a miskolci postásokat dolgoztatom, küldtem még egy csomagot is oda Ildinek. Remélem, meg is kapta és szereti a kutyusokat.

kutyusok


Remélem, tetszettek az ajándékok. :)M.I.EszterWarning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Write a comment!
 • Kedves Eszter!
  A csillogó arany-lila fenyőfa elbűvölte a családomat! Hihetetlenül jól illik a nappalimba, mintha eleve oda lett volna tervezve… egy angyalkát küldtél előfutárnak?
  Nagyon-nagyon köszönöm!

 • Szia Detti,

  Persze küldtem az angyalt, mondja meg, milyen a lakásod, mi illik oda… 🙂
  Aztán elővettem a füzetkét és rájöttem, hogy lila korszakomat élem, és így lila lett a fenyő. Gondolkozom erősen azon, hogy nekünk is lesz ilyenünk.
  Örülök, hogy tetszik.

  M.I.Eszter

 • Küldtem Neked valamit 🙂
  http://notburga.blogspot.com/2010/01/kreativ-blog-dij.html

Your email is never shared. Required fields are marked *

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Needlework newsletter

Would you like to know the latest news about my webpage directly? Sign up now!