Blog

Itt olvashatod, mi történik velem, mik a legújabb kézimunkáim. Kövess, gyere minél gyakrabban!

Amiket én küldtem

Persze nem csak kaptam ajándékokat, hanem küldtem is.

A Karácsonyi angyalkák játékban idén két Miskolci címre küldhettem egy-egy keresztszemes hímzést.   Mivel nem szerettem volna egyforma képeket küldeni, így két különböző bannert készítettem.  Az első csillogó arany fonallal és lila gömbökkel készült, a másodikon pedig bohókás mikulás-sapkás madarakkal próbáltam vidámságot csempészni a mindennapokba.

eszter-ajandaka3


eszter-ajandaka4


eszter-ajandaka1


eszter-ajandaka2


S ha már a miskolci postásokat dolgoztatom, küldtem még egy csomagot is oda Ildinek. Remélem, meg is kapta és szereti a kutyusokat.

kutyusok


Remélem, tetszettek az ajándékok. :)M.I.EszterWarning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Szólj hozzá
 • Kedves Eszter!
  A csillogó arany-lila fenyőfa elbűvölte a családomat! Hihetetlenül jól illik a nappalimba, mintha eleve oda lett volna tervezve… egy angyalkát küldtél előfutárnak?
  Nagyon-nagyon köszönöm!

 • Szia Detti,

  Persze küldtem az angyalt, mondja meg, milyen a lakásod, mi illik oda… 🙂
  Aztán elővettem a füzetkét és rájöttem, hogy lila korszakomat élem, és így lila lett a fenyő. Gondolkozom erősen azon, hogy nekünk is lesz ilyenünk.
  Örülök, hogy tetszik.

  M.I.Eszter

 • Küldtem Neked valamit 🙂
  http://notburga.blogspot.com/2010/01/kreativ-blog-dij.html

E-mail cím nem jelenik meg. A kötelező mezőket *-ggal jelöltük

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Kézimunka hírlevél

Értesülj a legfrisebb tartalmakról első kézből