Blog

You can read my latest news here as well as stories about my everyday (needlework) life. Follow me here, and come back as often as you can!

Kiállítási beszámoló – Campona – Országos keresztszemes kiállítás és verseny 2010

keresztszemes-kiallatas-2010Természetesen, mint ahogyan az AMKA kiállításról, úgy az országos keresztszemes kiállításról sem maradhattam le ebben az éveben sem.  Igez, most a beszámmoló kicsit késett a kiállítás képeivel és eseményeivel, azonban nagyon büszke vagyok arra, hogy a beadott munkám népszerűek voltak, és az egyikkel még egy díajt is elhozhatam.

Erre a versenyre 10 munkát adtam le, a szép új buborékos lánykát, a fekete parducot, három 3D keresztszemest, a négy Heritage panelt, és a naptár-formára készített Newton-t.

newton8_2

Ez utóbbi munkámra kaptam a díjat.  Hamarosan közelebről -laponként - is bemutatom az elkészült naptárat.

A kiállított kézimunkák nagyon sokfélék voltak, és mint ahogyan azt már tavaly is megállapítottam, nem igazán sok olyan minta volt, ami többszor is ismétlődött a kiállított képek közöt. Ennek én kifejezetten örültem.  

Még egy újdonság volt számomra az idei kiállításon, hogy a tavasszal megfertőzött anyukám is kiállított 5 keresztszemest.

A kiállításon készült fotóimat erre a alinkra kattintva nézegetheted meg:
Országos Keresztszemes Kiállítás 2010.  >>

.M.I.EszterWarning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Write a comment!

Your email is never shared. Required fields are marked *

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Needlework newsletter

Would you like to know the latest news about my webpage directly? Sign up now!