Blog

You can read my latest news here as well as stories about my everyday (needlework) life. Follow me here, and come back as often as you can!

Lila keresztszemesek keretezés előtt

Lila keresztszemes virágok előre festett vásznon (Lanarte)Ez a két lila keresztszemes kép sem az elmúlt napokban készült, még tavaly nyáron kezdtem hozzá a nyaralás alatt az elsőhöz, és valamikor karácsony környékén a másodiknak.   Azonban a keretezés még mindig várat magára.

Még nem igazán tudom, hová is kerül majd ez a két kép, és a keretről sincs most még konkrét elképzelésem.   De hamarosan azért elviszem ezt is keretezőhöz, aztán kitalálom, milyen is legyen.

A vászon anyag az előfestett "árnyékokkal" nagyon megtetszett és még története is van ennek a két képnek.

Néhány éve Hollandiában töltöttük a nyaralásunkat, és ekkor voltam a Lanarte keresztszemesek gyárában is, és ott a körbevezetés végén választhattam egy keresztszemes készletet, és a két kép egyikét választottam akkor.  Természetesen a másik képet később már itthon vettem meg hozzá.   Szóval szép emlékeim vannak a készlettel kapcsolatosan, bár eddig csak halogattam a hímzését.

Íme még két-két kép a kész virágokról, aztán majd mutatom a keretezett verziókat is: 


Lila keresztszemes virágok előre festett vásznon (Lanarte)
 M.I.EszterWarning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Write a comment!

Your email is never shared. Required fields are marked *

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Needlework newsletter

Would you like to know the latest news about my webpage directly? Sign up now!