Blog

Itt olvashatod, mi történik velem, mik a legújabb kézimunkáim. Kövess, gyere minél gyakrabban!

Lila keresztszemesek keretezés előtt

Lila keresztszemes virágok előre festett vásznon (Lanarte)Ez a két lila keresztszemes kép sem az elmúlt napokban készült, még tavaly nyáron kezdtem hozzá a nyaralás alatt az elsőhöz, és valamikor karácsony környékén a másodiknak.   Azonban a keretezés még mindig várat magára.

Még nem igazán tudom, hová is kerül majd ez a két kép, és a keretről sincs most még konkrét elképzelésem.   De hamarosan azért elviszem ezt is keretezőhöz, aztán kitalálom, milyen is legyen.

A vászon anyag az előfestett "árnyékokkal" nagyon megtetszett és még története is van ennek a két képnek.

Néhány éve Hollandiában töltöttük a nyaralásunkat, és ekkor voltam a Lanarte keresztszemesek gyárában is, és ott a körbevezetés végén választhattam egy keresztszemes készletet, és a két kép egyikét választottam akkor.  Természetesen a másik képet később már itthon vettem meg hozzá.   Szóval szép emlékeim vannak a készlettel kapcsolatosan, bár eddig csak halogattam a hímzését.

Íme még két-két kép a kész virágokról, aztán majd mutatom a keretezett verziókat is: 


Lila keresztszemes virágok előre festett vásznon (Lanarte)
 M.I.EszterWarning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Szólj hozzá

E-mail cím nem jelenik meg. A kötelező mezőket *-ggal jelöltük

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Kézimunka hírlevél

Értesülj a legfrisebb tartalmakról első kézből