Blog

You can read my latest news here as well as stories about my everyday (needlework) life. Follow me here, and come back as often as you can!

Meghívó egy kiállításra

Tavaly év vége felé elfelejtettem visszavinni a könyveket a könyvtárba...  Panna iratkozott be még előző év szeptemberében, aztán valahogy a könyvek nálunk maradtak nyárra...  Aztán jött a felszólítás, én kikészítettem a könyveket, hogy visszaviszem ...  Aztán egyre csak ott maradt az előszobába, bár olyan hét is volt, hogy a kocsiban figyelték a könyvek, mikor is kerülnek vissza a könyvtárba.   Végül mégis visszajutottunk  a könyvekkel a Vénusz utcai könyvtárba.

kk_006


Beszélgetésbe elegyedtünk a "Könyvtáros néni"-vel, aki kifaggatott, mit is csinálok (volt néhány kézimunka-könyv is a könyvek között).  Megmutattam neki a weblapomat, és néhány képet a keresztszemesekről.  Egyből mondta is, hogy Ő bizony felhívja a csepeli sétáló utcai könyvtárat, ahol lehetőség van kiállításokra időről időre.

Hittem is, meg nem is, hiszen már sokan lelkesedtek a munkáim láttán, de ritkán lett belőle valami...  Azonban a karácsonyi ünnepek táján a másik könyvtáról is megkerestek azzal, hogy ez év elején lesz lehetőség bemutatni a dolgaimat.

Karácsony és Szilveszter között el is mentünk megnézni, hogy hová és mit lehet kitenni a könyvtárba.
Eddig többnyire olyan kiállításokon jártam, ahol a falra lehetett tenni a képeket, azonban itt inkább tároló szekrények vannak.   Ide kicsit más típusú kézimunkákat tudok tenni, mint a  falra.

Január elején pedig berendezkedtünk a vitrinekbe, s egészen március 27-ig akár Te is megnézegetheted az általam készült kézimunkák egy részét, ha ellátogatsz nyitvatartási időben a csepeli Szabó Ervin könyvtárba.

A könyvtár elérhetősége és nyitva tartása ezen a linken található. A hírek rovatban, amíg a kiállítás tart láthatsz fotókat a kézimunkákról, áprilistól pedig a kiállítások rovatban nézegetheted meg ugyanezeket.

Persze, én is készítettem fényképeket, amiket a kiállítások között itt találsz. Jó nézelődést kívánok!

.M.I.EszterWarning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Write a comment!
 • Nagyon szépek 🙂
  Azért ez nagy dolog, hogy egy kiállítás ilyen sokáig nyitva tart, nemcsak néhány napig, vagy egy hétig.
  Remélem, hogy sokan fognak gyönyörködni benne.

 • Nayon kellemes látvány a szemnek a sok, szebbnél szebb kézimunka, amely igényesen van összeállítva!
  Gratulálok hozzá Neked!
  Erdős Gyuláné /Éva/

 • Köszönöm szépen a dícséreteket.
  És persze én is nagyon örülök annak, hogy jó sokáig lehet nézegetni a dolgaimat. 🙂

  M.I.Eszter

 • Gyönyörűek!
  Így is nagy élmény végignézni,élőben pedig fantasztikus lehet.
  Biztos nagyon sokan megcsodálják.Gratulálok!
  Horváthné Erika

 • Gratulálok kedves Eszter!
  Nagyon színvonalasan lettek kiállítva a képeid!!
  Olyan jó így egyben látni a sok kincsedet!:)

 • Kedves Eszter!
  Gratulálok gyönyörű munkáidhoz, amiket ma láttam élőben a csepeli könyvtárban (Karácsony S. u-i).

Your email is never shared. Required fields are marked *

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Needlework newsletter

Would you like to know the latest news about my webpage directly? Sign up now!