Blog

You can read my latest news here as well as stories about my everyday (needlework) life. Follow me here, and come back as often as you can!

Megkésett kiállítási beszámoló – Magyar kézművesség 2009 – Vajdahunyad Vár – Mezőgazdasági Múzeum

oklevelIdén is, mint az előző években, pályáztam az AMKA által szervezett nyári kézműves seregszemlére.  A Magyar Mezőgazdasági Múzeum egyik szép nagy termében kerültek a válogatott kézműves alkotások kiállításra.

Ebben az évben különösen szép dolgokat láthatott minden látogató a magyar kézművesség igényes mestereitől.  Büszke vagyok arra, hogy az én egyik párna-sorozatom is a kiállított tárgyak között szerepelhetett.

A kézimunkát a különféle hímzések, szőttesek, foltvarrás és jó néhány hímzés-technika képviselte.    Jelen voltak a fafaragás mesterei, az üvegfestők, a gyöngyfűzők, és persze még sok más kézműves szakma képviselői.

kk_0012A kiállítás megnyitójára az egész országból összegyűltek a mesteremberek, és jó volt látni, hogy egymás szakmáját dicsérve nézelődött mindenki a kiállítóteremben.

A kiállítás anyagából idén is egy színvonalas képes album készült, amiben minden alkotónak egy-egy művéről készült fotója szerepel.

Remélem, jövőre is ismét lehetőség lesz hasonló kiállításon részt vennem.

Íme néhány kép a kiállításról, de az általam készített összes fotót is megnézheted a lenti linkre kattintva.

kk_011


kk_010:


sajat_kep


A Magyar Kézművesség 2009 - kiállítás képek
M.I.EszterWarning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Write a comment!

Your email is never shared. Required fields are marked *

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Needlework newsletter

Would you like to know the latest news about my webpage directly? Sign up now!