Blog

Itt olvashatod, mi történik velem, mik a legújabb kézimunkáim. Kövess, gyere minél gyakrabban!

Megkésett kiállítási beszámoló – Magyar kézművesség 2009 – Vajdahunyad Vár – Mezőgazdasági Múzeum

oklevelIdén is, mint az előző években, pályáztam az AMKA által szervezett nyári kézműves seregszemlére.  A Magyar Mezőgazdasági Múzeum egyik szép nagy termében kerültek a válogatott kézműves alkotások kiállításra.

Ebben az évben különösen szép dolgokat láthatott minden látogató a magyar kézművesség igényes mestereitől.  Büszke vagyok arra, hogy az én egyik párna-sorozatom is a kiállított tárgyak között szerepelhetett.

A kézimunkát a különféle hímzések, szőttesek, foltvarrás és jó néhány hímzés-technika képviselte.    Jelen voltak a fafaragás mesterei, az üvegfestők, a gyöngyfűzők, és persze még sok más kézműves szakma képviselői.

kk_0012A kiállítás megnyitójára az egész országból összegyűltek a mesteremberek, és jó volt látni, hogy egymás szakmáját dicsérve nézelődött mindenki a kiállítóteremben.

A kiállítás anyagából idén is egy színvonalas képes album készült, amiben minden alkotónak egy-egy művéről készült fotója szerepel.

Remélem, jövőre is ismét lehetőség lesz hasonló kiállításon részt vennem.

Íme néhány kép a kiállításról, de az általam készített összes fotót is megnézheted a lenti linkre kattintva.

kk_011


kk_010:


sajat_kep


A Magyar Kézművesség 2009 - kiállítás képek
M.I.EszterWarning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Szólj hozzá

E-mail cím nem jelenik meg. A kötelező mezőket *-ggal jelöltük

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Kézimunka hírlevél

Értesülj a legfrisebb tartalmakról első kézből