Blog

You can read my latest news here as well as stories about my everyday (needlework) life. Follow me here, and come back as often as you can!

Nagyoroszi foltvarró vándorkiállítás

Vendégkönyv

Újabb helyszínre érkezett a Gubike által szervezett szlovákiai-magyar foltos kiállításunk.  Július 24.-től Nagyoroszi ad otthont a műveinknek .

A kiállítás megnyitójára én is elmentem, és megállapítottam, hogy ismét jó kezekben vannak a munkáink.  A kiállításon még a könyvtár foltvarrással foglalkozó könyveit is meg lehet nézni - igaz, abban nem vagyok biztos, hogy az összes könyv a könyvtár tulajdona-e.

Készítettem néhány képet, s bár a kiállított foltos munkák nem változtak, mégis más a hangulatuk ebben a teremben, másként bemutatva.

A megnyitón kaptam ezt a kedves ajándékot:

ajandak


A kiállítás képeit ide kattintva nézheted meg:

Nagyoroszi kiállítás képei

.M.I.EszterWarning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Write a comment!
  • Nagyon szép a kiállitás! Köszi, hogy lefényképezted, én is elakartam menni, de sajnos más programjaink voltak.

  • Kerestem egy kezimunkas oldalt, ugy erzem ezt kiprobalom. Meg nem tudtam teljesen tisztaba jonni a mukodesevel, de ido kerdese. Tetszik amit csinalsz,mert en is csak hobbi szinten muvelem a kezimunkat, es gratulalok Hozza. Tudom, hogy aki szereti es sok mindent kiprobal, minden anyagot ami a kezimunkaval osszefugg “gyujt” Ezert: lehet e kerni valamiT/ Ha igen, kerlek segitsetek, keresek valami csomozott suba mintat. Van egy csomo nyers szinu gyapjum, ehhez egy 100×300 szemes kongrem. Valami modernre gondoltam, ahol 80 %-ban a nyers szin dominal.

Your email is never shared. Required fields are marked *

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Needlework newsletter

Would you like to know the latest news about my webpage directly? Sign up now!