Blog

Itt olvashatod, mi történik velem, mik a legújabb kézimunkáim. Kövess, gyere minél gyakrabban!

Országos Keresztszemes Kiállítás – 2011

Az előző bejegyzések egyike a kiállításra készülődésről szólt.  Most megosztom veletek a kiállítás tapasztalatait, és a fotókat, amiket a keresztszemes kiállításon készítettem a hét elején.

Meglepetésemre az idei kiállítás két helyszínen volt.  Az első - nagyobbik teremben voltak a keresztszemes képek és néhány apróság az első három díjazott alkotás kivételével.  Idén is sok sok érdekes és szép hímzés várta a látogatókat a falon.  

Amin igazán meglepődtem, az pedig az volt, hogy a tündéres képem díjat kapott.Sajnos a megnyitón nem tudtam ott lenni, mert épp az éves nyaralásunkat töltöttük az ország másik részében, így csak néhány nappal később látogattunk el Pannával a kiállítást megnézni.

Keresztszemes kiállítás 2011A képek között néhány újdonságra is felfigyeltem, és megtaláltam az apró karácsonyi dekorációimat is a fenyőfán. A hógömb nagyon jól mutatott. :)

A másik teremben az első három díjazott mellett gobelineket, illetve hagyományos hímzéseket láthattunk.  Az első helyezett fekete alapra készült barnás hímzése nagyon tetszett nekem is.


Bár a kiállítás hamarosan véget ért, mégis érdemes egy kis időt a képek nézegetésére szentelni.  Ha nem jutottál el el személyesen a kiállításra, az általam készült képeket erre a linkre kattintva megnézheted.

Országos Keresztszemes Kiállítás 2011 >>>


Jó szórakozást, kellemes nézelődést kívánok!    Ha megnézted a képeket, kíváncsian várom a véleményedet itt a bejegyzés után.

.M.I.EszterWarning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Szólj hozzá
 • Kedves Eszter!
  Szívből gratulálok a csodálatos munkáidhoz. Köszönöm, hogy újra megnézhettem a képeket, aranyos vagy, hogy feltetted 🙂
  Én az idén nem vittem a kiállításra képeket, talán majd jövőre!

  Minden jót kívánok a várakozás idejére és jó munkát az új kép készítéséhez. Milyen babás képbe kezdtél bele?
  Üdvözlettel:
  Móriné Erika

 • Kedves Eszter? Hogyan szerezhetnék tudomást a keresztszemes kiállításokról, versenyekről? Például a Campona-s nagyon érdekelne, de mindig csak utólag olvasok róla valahol. Tájékoztass, kérlek, kivel kell és mikor felvenni a kapcsolatot?
  Köszi, Hilda
  ((A tündérkéid nagyon aranyosak, gratulálok a képhez!))

E-mail cím nem jelenik meg. A kötelező mezőket *-ggal jelöltük

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Kézimunka hírlevél

Értesülj a legfrisebb tartalmakról első kézből