Blog

Itt olvashatod, mi történik velem, mik a legújabb kézimunkáim. Kövess, gyere minél gyakrabban!

Stich and Craft Show – London

Londonban minden évben megrendezésre kerül a Stitch and Craft Show.
Idén ismét lehetőségünk volt, hogy meglátogassuk a kiállítást és ezúton nektek is megpróbálom átadni az élményt, amit ott éreztünk.

Hogy mi is a Stitch and Craft Show (egyszerű fordításban Öltögető és Kézműves Kiállítás)? Azt egy mondatban nem tudnám elmondani.
Az Olimpia Kiállító központ 3 szinten, több ezer négyzetméteren gyűjtötte össze a kézműves hobbi után érdeklődőket, üzleteket gyártókat, kézműveseket…

A kiállítók nagy része angliai kézműves boltok és tervezők voltak, de láthattunk a szervező magazinok standjainál bemutatókat, kézművas-foglalkozásokat, és rengeteg öltögető-kötögető látogatót is.
Ami legjobb a dologban, hogy mindenki kivarrt-elkészített alkotásokkal díszítette pavilonjainak falát, így nem csak vásárolni lehetett, hanem meg is lehetett csodálni a kész műveket.

A kiállítók között nem csak keresztszemesek voltak megtalálhatók, hanem a kézművesség széles területe. Patchwork, paperwork, scrapbook, kötés, horgolás, csipke … (mondhatnánk) minden ami szem-kéz ingere.

A kiállításon nem csak eladók voltak, hanem foglalkozásokat is szerveztek nagyon nagy területem, nagyon sok témában. Az előadókkal együtt lehetett kipróbálni az egyes technikákat.  Szerencsére a látogatók sem rohantak egyik helyről a másikra és kihasználták a hímzési, kötési, kreatívkodási lehetőségeket.

A kiállításon nagyon sok könyv és kiadó is megtalálható volt, csak kapkodtuk a fejünket és nem igazán tudtuk eldönteni, melyik magazinról, könyvről is mondjunk le.
(ezzel kapcsolatosan jövő hét elején lesz egy meglepetésünk nektek is)

És a látogatók?
A képek szerintem elmondják számotokra is, hogy mekkora érdeklődés volt. Mi a 2. napon mentünk, de fotózni alig lehetett annyian voltak.

Nézd meg a következő képösszeállítást, hogy pár percig te is ott érezhesd magad a forgatagban és te is csodálhasd a több ezer kiállított kész mű egyikét.

" order_by="sortorder" order_direction="ASC" returns="included" maximum_entity_count="500"]

M.I.Eszter
Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Szólj hozzá

E-mail cím nem jelenik meg. A kötelező mezőket *-ggal jelöltük

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Kézimunka hírlevél

Értesülj a legfrisebb tartalmakról első kézből