Blog

You can read my latest news here as well as stories about my everyday (needlework) life. Follow me here, and come back as often as you can!

Születésnapi képeslap Anyukámnak

Rózsás keresztszemes képeslap - félkészTegnap rádöbbentem, hogy hétfőn ünnepli születésnapját Anyukám.  Mostanában úgy repülnek a napok, hogy észre sem vettem, s már eltelt a Február.

Azt még nem tudom, milyen ajándékot fog kapni, de az ajándék-kísérő képeslap hímzésébe tegnap belekezdtem.  Most így áll a lap, szerintem ma este el is készül majd.

Az öltések papír alapra készülnek és gyorsan haladnak. Már csak a keretet kell kitölteni, de tegnap este már nagyon fáradt volt a szemem.

Érdekesség képen megmutatom, hogy hogyan volt a fonal a készletbe csomagolva.  Ilyen készlettel nem nagyon lehet találkozni, pedig nagyon mutatós. Általában csak kötnek egy csomót a fonalkupacokra, aztán beledobják a zacsiba.

3D keresztszemesek fonalainak csomagolása


Egyébként maga a készlet ezeket tartalmazta. A fonalak egy részét azóta már elhasználtam, de ha ügyesebben varrnék, akkor lehet, hogy akár két lapra is elegendő lenne benne a fonal.

Rózsás keresztszemes képeslap - készlet tartalma


Te szoktál ajándékba ilyesmiket hímezni? De ha bővelkedsz ajándék-ötletekben, azt is oszd meg velem légy szíves.  Még van néhány napom az ajándék beszerzésére (vagy elkészítésére).M.I.Eszter

.


Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Write a comment!
  • Hát ez nagyon szép, biztos lesz nagy öröm átadáskor! Az ajándék még biztosan titkos, de majd muti:)

  • Az ajándék annyira titkos, hogy még én sem tudom mi lesz az. 🙂

    M.I.Eszter

  • Én mindig hímzést adok ajándékba, és lassan már el is várják az ismerőseim hogy azt kapják! 🙂
    Most már ilyen 3D képeslap is kerül a palettára neked köszönhetően. Ma meg kaptam a rendelt csomagot, köszönöm. 🙂

Your email is never shared. Required fields are marked *

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Needlework newsletter

Would you like to know the latest news about my webpage directly? Sign up now!