Blog

Itt olvashatod, mi történik velem, mik a legújabb kézimunkáim. Kövess, gyere minél gyakrabban!

Születésnapi képeslap Anyukámnak

Rózsás keresztszemes képeslap - félkészTegnap rádöbbentem, hogy hétfőn ünnepli születésnapját Anyukám.  Mostanában úgy repülnek a napok, hogy észre sem vettem, s már eltelt a Február.

Azt még nem tudom, milyen ajándékot fog kapni, de az ajándék-kísérő képeslap hímzésébe tegnap belekezdtem.  Most így áll a lap, szerintem ma este el is készül majd.

Az öltések papír alapra készülnek és gyorsan haladnak. Már csak a keretet kell kitölteni, de tegnap este már nagyon fáradt volt a szemem.

Érdekesség képen megmutatom, hogy hogyan volt a fonal a készletbe csomagolva.  Ilyen készlettel nem nagyon lehet találkozni, pedig nagyon mutatós. Általában csak kötnek egy csomót a fonalkupacokra, aztán beledobják a zacsiba.

3D keresztszemesek fonalainak csomagolása


Egyébként maga a készlet ezeket tartalmazta. A fonalak egy részét azóta már elhasználtam, de ha ügyesebben varrnék, akkor lehet, hogy akár két lapra is elegendő lenne benne a fonal.

Rózsás keresztszemes képeslap - készlet tartalma


Te szoktál ajándékba ilyesmiket hímezni? De ha bővelkedsz ajándék-ötletekben, azt is oszd meg velem légy szíves.  Még van néhány napom az ajándék beszerzésére (vagy elkészítésére).M.I.Eszter

.


Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Szólj hozzá
  • Hát ez nagyon szép, biztos lesz nagy öröm átadáskor! Az ajándék még biztosan titkos, de majd muti:)

  • Az ajándék annyira titkos, hogy még én sem tudom mi lesz az. 🙂

    M.I.Eszter

  • Én mindig hímzést adok ajándékba, és lassan már el is várják az ismerőseim hogy azt kapják! 🙂
    Most már ilyen 3D képeslap is kerül a palettára neked köszönhetően. Ma meg kaptam a rendelt csomagot, köszönöm. 🙂

E-mail cím nem jelenik meg. A kötelező mezőket *-ggal jelöltük

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Kézimunka hírlevél

Értesülj a legfrisebb tartalmakról első kézből