Blog

You can read my latest news here as well as stories about my everyday (needlework) life. Follow me here, and come back as often as you can!

Újdonságok a honlapon

Megcsavart foltvarrás

Már többen jeleztétek, hogy mostanában kevesebb a foltvarrás a kézimunkáim között.  Nost ezt a hiányt szeretném egy kicsit pótolni azzal, hogy néhány új foltos munkát mutatok be a honlapon az újdonságok között.

Érdemes azonban a többi kategóriába is belenézni, mert az új dolgokról több lépet is tettem fel.

Került babatakaró, konyhai falikép és mini házikó az újabb foltmunkák közé.

Azért a keresztszemesek tábora is bővült egy kicsit két bennerrel, és egy keresztszemes képpel.   Ez utóbbinak az elkészülési fázisait itt a blogon is bemutattam.  Most végre kerete is lett a képnek. 

A Hogy készült? oldalon egy szivárvány színű kép elkészítését mutatom be képekben.

Sok minden történt itt a blogon is az elmúlt időszakban.  Hímeztem 3D keresztszemest, játszottam a többi blogolóval és útjára indítottam négy gyöngyös képet is.  Minderről az ezt megelőző bejegyzésekben olvashatsz.  Ha  nem jártál erre mostanában, érdemes egy kicsit itt is elidőzni.

Jó szórakozást kívánok!

.M.I.Eszter

.


Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Write a comment!
  • Kedves Eszter ! Megkaptam a hírlevelet, köszönöm szépen. Ennek a gyors technikának nagyon örülök , biztosan meg fogom csinálni .Én a Tilda könyvben található , ruhaszárító kötélen lógó nyulakat varrtam meg.Úgy érzem, jól sikerült . A hét végén küldök róla képet /remélem segítenek a lányok…/mármint elküldeni,ha nem szólok C. Simonyinak a világűrben ,hátha ő elviszi.Kellemes Ünnepeket az egész családnak :baliibi Ui.:rohanok leszedni a húsvéti kiállításon lévő dolgaimat.

  • A szivárványoskép leírása pontos, és érthető, a gyorsvarrás technika remek. Biztosan kipróbálom egyszer.Talán…

Your email is never shared. Required fields are marked *

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Needlework newsletter

Would you like to know the latest news about my webpage directly? Sign up now!