Blog

You can read my latest news here as well as stories about my everyday (needlework) life. Follow me here, and come back as often as you can!

Ami még tavalyról lemaradt – újdonságok 2009 januárban

Rózsaszín foltos babatakaróSok minden csak Karácsony előtt pár nappal, esetleg a két ünnep között készült el és végre eljutottam eddig is, hogy ezeket bemutassam a honlapon is.

A játékokhoz készítettem kisebb és nagyobb madaras faliképeket és Anyósom is adott ajándékba egy-egy két képes madárkás foltot.

A keresztszemesek közül a RICO banner még mindig itt lóg az asztalommal szemben, nincs szívem levenni még.  Idén nem sok Karácsonyi keresztszemest készítettem, legalább ezt élvezem egy kicsit tovább.

A honlapon az Újdonságokra kattintva találsz még zsákocskákat, amelyek minden egyes darabja jó kezekbe került egy-egy ajándék kíséretében.

A babatakaró pedig csak úgy belekerült az utó-karácsonyi kupacba.

kíváncsi vagyok, Te is jártál-e már így, hogy késve készült el egy alkalmi darab és csak később tudtad azt közszemlére tenni.  Írd meg a tapasztalatodat!M.I.Eszter

.

" order_by="sortorder" order_direction="ASC" returns="included" maximum_entity_count="500"]


Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Write a comment!
  • Nekem idén sikerült mindennel időre elkészülni. A szoros határidőktől, valahogy mindig szárnyakat kapok.. akár késő éjszakáig is képes vagyok varrni, hogy időre elkészüljön és láthassam az örömöt a megajándékozott arcán.

  • Nagyon szeretem az oldalt, sok hasznos ötletet talátok. Köszönöm az “Igy készült” alkotásokat a bagoly nálunk is népszerű lett.

Your email is never shared. Required fields are marked *

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Needlework newsletter

Would you like to know the latest news about my webpage directly? Sign up now!