Blog

Itt olvashatod, mi történik velem, mik a legújabb kézimunkáim. Kövess, gyere minél gyakrabban!

Ami még tavalyról lemaradt – újdonságok 2009 januárban

Rózsaszín foltos babatakaróSok minden csak Karácsony előtt pár nappal, esetleg a két ünnep között készült el és végre eljutottam eddig is, hogy ezeket bemutassam a honlapon is.

A játékokhoz készítettem kisebb és nagyobb madaras faliképeket és Anyósom is adott ajándékba egy-egy két képes madárkás foltot.

A keresztszemesek közül a RICO banner még mindig itt lóg az asztalommal szemben, nincs szívem levenni még.  Idén nem sok Karácsonyi keresztszemest készítettem, legalább ezt élvezem egy kicsit tovább.

A honlapon az Újdonságokra kattintva találsz még zsákocskákat, amelyek minden egyes darabja jó kezekbe került egy-egy ajándék kíséretében.

A babatakaró pedig csak úgy belekerült az utó-karácsonyi kupacba.

kíváncsi vagyok, Te is jártál-e már így, hogy késve készült el egy alkalmi darab és csak később tudtad azt közszemlére tenni.  Írd meg a tapasztalatodat!M.I.Eszter

.

" order_by="sortorder" order_direction="ASC" returns="included" maximum_entity_count="500"]


Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Szólj hozzá
  • Nekem idén sikerült mindennel időre elkészülni. A szoros határidőktől, valahogy mindig szárnyakat kapok.. akár késő éjszakáig is képes vagyok varrni, hogy időre elkészüljön és láthassam az örömöt a megajándékozott arcán.

  • Nagyon szeretem az oldalt, sok hasznos ötletet talátok. Köszönöm az “Igy készült” alkotásokat a bagoly nálunk is népszerű lett.

E-mail cím nem jelenik meg. A kötelező mezőket *-ggal jelöltük

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Kézimunka hírlevél

Értesülj a legfrisebb tartalmakról első kézből