Blog

You can read my latest news here as well as stories about my everyday (needlework) life. Follow me here, and come back as often as you can!

Országos Keresztszemes Kiállítás – 2009.

kk_005Még augusztusban került megrendezésre az immár több éves hagyományoknak megfelelően a Camponában a IX. Országos Keresztszemes Kiállítás és Verseny.   Az én keresztszemeseim idén nyolcadik alkalommal kerültek kiállításra, és ebben az éveben a díjazottak között voltam a Celtic Autumn képemmel.

A keresztszemes kiállítás minden évben izgalmas esemény, hiszen nagyon sokan hódolunk ennek a szenvedélyünknek és a keresztszemezők egy része be is mutatja az évente elkészülő újabbnál újabb alkotásait is.

A Camponában idén egy nagy terülten kerültek a keresztszemes hímzéssel kszült képek, terítők, különféle használati tárgyak - köztük az én két 3D keresztszemes dobozom is - kiállításra.  Szerencsére az előző évekhez képest is sok újdonság került a falakra, és külön öröm volt számomra, hogy nagyon kevés egyforma minta készült ebben az éveben.

Idén is kihasználtam a maximálisan leadható pályaművek tíz darabban megszabott korlátját, és a már említett Celtic Autumn és a két 3D keresztszemes doboz mellett három rózsás párnát és egy négy darabos konyhai mintás keresztszemes-gyöngyös képet adtam be a pályázatommal.

Persze a kiállítottak között nekem is voltak kedvenceim, és megemelem a virtuális kalapomat az egyik díjazott hölgy apró szemű munkái előtt.  Bevallom, a közönségdíj szavazatát az Ő képeire adtam le.  Remélem, nyert is. :)

A kiállításon készült fotóimat az alábbi linkre kattintva nézegetheted meg.

Országos Keresztszemes Kiállítás és Verseny - 2009


Kíváncsi vagyok, Neked hogy tetszenek a képek.  Írd meg a véleményed!M.I.EszterWarning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Write a comment!

Your email is never shared. Required fields are marked *

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Needlework newsletter

Would you like to know the latest news about my webpage directly? Sign up now!