Blog

Itt olvashatod, mi történik velem, mik a legújabb kézimunkáim. Kövess, gyere minél gyakrabban!

Országos Keresztszemes Kiállítás – 2009.

kk_005Még augusztusban került megrendezésre az immár több éves hagyományoknak megfelelően a Camponában a IX. Országos Keresztszemes Kiállítás és Verseny.   Az én keresztszemeseim idén nyolcadik alkalommal kerültek kiállításra, és ebben az éveben a díjazottak között voltam a Celtic Autumn képemmel.

A keresztszemes kiállítás minden évben izgalmas esemény, hiszen nagyon sokan hódolunk ennek a szenvedélyünknek és a keresztszemezők egy része be is mutatja az évente elkészülő újabbnál újabb alkotásait is.

A Camponában idén egy nagy terülten kerültek a keresztszemes hímzéssel kszült képek, terítők, különféle használati tárgyak - köztük az én két 3D keresztszemes dobozom is - kiállításra.  Szerencsére az előző évekhez képest is sok újdonság került a falakra, és külön öröm volt számomra, hogy nagyon kevés egyforma minta készült ebben az éveben.

Idén is kihasználtam a maximálisan leadható pályaművek tíz darabban megszabott korlátját, és a már említett Celtic Autumn és a két 3D keresztszemes doboz mellett három rózsás párnát és egy négy darabos konyhai mintás keresztszemes-gyöngyös képet adtam be a pályázatommal.

Persze a kiállítottak között nekem is voltak kedvenceim, és megemelem a virtuális kalapomat az egyik díjazott hölgy apró szemű munkái előtt.  Bevallom, a közönségdíj szavazatát az Ő képeire adtam le.  Remélem, nyert is. :)

A kiállításon készült fotóimat az alábbi linkre kattintva nézegetheted meg.

Országos Keresztszemes Kiállítás és Verseny - 2009


Kíváncsi vagyok, Neked hogy tetszenek a képek.  Írd meg a véleményed!M.I.EszterWarning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Szólj hozzá

E-mail cím nem jelenik meg. A kötelező mezőket *-ggal jelöltük

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Kézimunka hírlevél

Értesülj a legfrisebb tartalmakról első kézből