Vélemények

Kíváncsi vagyok a vélenyedre.

Anonymus

Szia Eszter! Nagyon szép lett a honlap, csak gratulálni tudok. Feliratkoztam, hogy kapjak jelzést az új dolgokról remélem jól csináltam…?

Válasz:  Igen, nagyon jól csináltad. :)

Anonymus

Az bizony nagyon sokat lendít előre,ha a családod ilyen támogató!Kedves tőlük!

Anonymus

Jaj és még kerted is van... Korábban reméltem hogy legalább az nincs. Nagyon szépeket alkottál de egy picit sokkoló hogy ez tíz év termése egy 4 éves lányka mellett. Irigykedünk na milyen ügyes vagy. Én mindenképp. :-) Férjed hogy segít a tűzésben?

Válasz: "Férj úgy segít a tűzésben, hogy a nagyobb darabokat tartja, hogy ne csússzon le a varrógéppel együtt az asztalról. No és nagyon sokat segít a honlap-szerkesztésben. (Köszi.)"

Anonymus(ok)

"Neked mikor van időd másra is? :-)) Nagyon szép dolgaid vannak!” "Nagyon szép lett a honlapod! A munkáid meg gyönyörűek!! Már a többiek is kérdezték, de nekem is ez jutott eszembe: mikor van időd ilyen rengeteg mindenfélét alkotnod?! Mindenesetre nagyon ügyes vagy, gratulálok!!" "Gratula a honlapodhoz és a kertedhez, nagyon szép, azért ekkora xszemeseket kivarrni, nem kis idő, tapasztalatból tudom."

Válasz: "Nem értem, miért kérdezitek az időmet. :-) Van egy 8 (többnyire 9) órás állásom, egy családom, háztartás 3 főre, és egy kertünk. :) Nem tudom, mikor van időm.  De van. Keresztszemezni este, mikor a gyermekem elalszik - vagy legalábbis szeretnénk, hogy aludjon.  Ilyenkor nem ülök le a tv elé csak úgy, hanem jár közben a kezem is. Patchwork az nehezebb, mert ahhoz szalad a ház.  1-2 napos szabik, hosszú hétvégék, vagy normál hétvégék, ha nagyon kiakadok hét közben. Hát így. Az elmúlt héten például kb. 40 féle formából 25 - 25 db gipszformát öntöttem ki egy óvodai csoportnak.  Na nem is varrtam mellette. A lányom sokat "segít".  Leginkább a patchworkben. :)  Ebben a férjem is szokott segíteni, főleg a tűzésnél."

Anonymus

Írj arról is : hogyan  van ennyi szabadidőd!!! :O))) Válasz: "Nincs ennyi szabadidőm. :)   Valahogy összecsipegetem, nem tudom, hogyan.  A keresztszemes az éjszakák műve, a patchworkre meg néha-néha kapok egy-egy napot a családtól, munkától......"

Anonymus

Gusztusos honlapod van. :-))

Anonymus

a munkáid igen szépek, én biztos rendszeres látogatója leszek a honlapnak, különösen a patchwork kapcsán

Anonymus

A patchwork munkáid is szépek, de a keresztszemesek még jobban tetszenek. A japánok a kedvenceim.

Anonymus

Szia! Mozillában remekül kinagyította....kedvemre!:) Engem főleg a gyógynövényes keresztszemeseid bűvöltek el és a nagyon finom árnyalatú nád és egyéb növény xszemesek!!!!! Válasz: "A nád és egyéb képek mostanában (is) készültek, mert a felénél meguntam, de keretezni egyszerre akartam.  Lenes vászonra (egyenetlen) lenes fonallal (szintén egyenetlen) készült.  Azt hiszem még egyszer nem fognék bele.  Bár van egy kép benne, amit lehet, hogy egyszer kivarrok, mert nagyon rosszul lett bekeretezve.  Felcsúszott a keret tetejébe.  Köszi a dicséretet."

Anonymus

Hogy kritika is legyen, én nagyon keresem a tűzést a munkákon,  gondolom a mintán árokban a varrás mentén van is, de a kereteken nincs pedig az nagyon   hozzátartozik. Aki úgy szeret hímezni mint te, annak élvezet a tűzés. Válsz: "Hímezni szeretek, tűzni nem igazán.   A varrások mentén általában van tűzés, máshol általában nincs.  (Az én ízlésem már csak ilyen. :))."

Anonymus

Nagyon szép a honlapod. Ha mindenkinek lenne ilyen? De jó lenne. Nekem felnagyította a képeket. Remélem a hogyan készül rovat is hamarosan látható lesz! Kérdésem lenne: sok helyen olvastam, ugyan a gobelinre, de szerintem az xszemesre is vonatkozhat, hogy ha bekeretezzük a képet, ne tegyünk elé üveget. A Bajcsy-Zsilinszki úti boltban mutattak is egy képet, de ott a gobelin még alá is volt tömve, tehát kidudorodott. Nekem nem annyira tetszett. Az tény, ha üveget teszel elé, akkor a színek nem mindig jönnek elő. Ha viszont nem teszel üveget, akkor hamar porosodik és fakul. (vannak ugyan nem fakuló fonalak, de hát ....)   Válasz: "Köszönöm. A képeim nagyon nagy része a keretezés során kap üveget is, mert én ezzel tudom csak megvédeni őket a portól.  Van ugyan olyan képem is, ami előtt nincs üveg (a „minden más” kategóriában találod - szalaghímzés).  Többnyire csillogásmentes üveget tetetek eléjük, így annyira nem zavaró."

Anonymus

Gratulálok a honlapodhoz, de még inkább az elkészített munkáidhoz! Nagyon szépek!

Zsú

Szia! Mivel nagyjából részt vettem a honlapod készülésénél ezért most csak az újdonságokat, és a véleményeket néztem meg. Örömmel láttam hogy Bence előkéje is felkerült, ez számomra külön öröm, valamint a szalvétatechnikás tálca is nagyon tetszett. Üzenem mindenkinek, rengeteg munkád van mind a honlapban mind a munkáidban, és azt is, akit egyszer megfertőzöl annak annyi:-) én már csak tudom közéjük tartozom. Mint azt a közmondás tartja arra van időd amire szakítasz. Én is azt hittem nincs semmire időm a munka, a hazatartás és a gyerek, most meg már gyerekek mellett és lás csodát, már a harmadik képet varrom jelenleg. Nem olyan nagyok és szépek mint a Tiéd de mégis haladok. Úgyhogy bátran kezdjen bele mindenki egyszer úgyis a végére ér, és akkor csodálhatja a saját műveit is.Lehet hogy nem egy hét vagy két hét alatt lesz kész de azért meg lehet csinálni csak kitartás kell hozzá. Sok puszi Zsú

Zsófi

Én rájöttem valamire! A honlapodon a képek fölé viszem az egeret, akkor nem alakul át kézzé, mint általában szokott, ha egy kép kinagyítható. Elszomorodtam, mert megnéztem volna a munkákat nagyobban is. Az egyikre véletlenül rákattintottam, és jéééééé, kinagyította!

Andrea

Eszter! Igazi relaxáció a honlapod!! de sajnos,tényleg nem lehet kinagyítani a képeket,hiába kattintgatok rájuk!:(:( Pedig úgy megnézném közelebbről....

Anonymus

Gratulálok! szép és színvonalas kivitelű a honlapod! Nagyon szépek a munkáid! Csak igy tovább, folytasd a feltöltést. Amit hiányoltam, hogy nem lehetett nagyobban megnézni a képeket.

Kézimunka hírlevél

Értesülj a legfrisebb tartalmakról első kézből