Blog

Itt olvashatod, mi történik velem, mik a legújabb kézimunkáim. Kövess, gyere minél gyakrabban!

Hallgatásom oka(i)

Nagyon rég írtam már ide, aminek több oka is van.  

Tavaly májustól ismét dolgozom, azonban novembertől kaptam egy lehetőséget a munkahelyemen, ami után rengeteg dolgom lett. A feladat tetszik, remek kihívás, kedves kollégák... stb, csak sok-sok időt és energiát emészt fel.

Ezzel egy időben elkezdődött a Foltvarázs-szezon is, így este munka után még csomagoltam, számláztam, majd ágyba zuhantam.  A november és a december nagyon gyorsan elszaladt, észre sem vettük, és már Karácsony lett.
Többen írtátok e-mailben, hogy a tavalyelőttihez hasonló játékban szeretnétek részt venni ismét, de sajnos most erre már nem jutott az energiáimból.  Idén szeretném azonban folytatni.

Az új évet - mivel eredeti szakmám közgazdász - éves zárással, könyvvizsgálattal, beszámolással kezdtem...  Terveimben a februárt már egy egyszerűbb, jobb hónapnak képzeltem el.  

Azonban a február megint elszaladt.  Azaz lassan döcögött. A hónap elején kiderült, hogy a másik szememet is meg kell műteni, majd a következő hetek lábadozással teltek.   Mire vége lett a hónapnak, már egész jól voltam.

Márciusban viszont a februári lemaradásokat próbáltam pótolni.  Még nem sikerült teljesen úrrá lenni a felgyülemlett teendőkön, de most már azt látom, jó úton haladunk.

Igyekszem ide is mihamarabb visszatérni és bemutatni az újabb kézimunkákat - ugyan nincs sok belőle, de van egy-két érdekesség. 

Itt szeretnék elnézést kérni mindenkitől, akinek még nem sikerült a levelére, hozzászólására válaszolni.M.I.EszterWarning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288

Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /var/www/virtual/adword/html/eszterkezimunka.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
Szólj hozzá
  • Örülök, hogy újra jelentkeztél!Sajnálom, hogy újra műteni kellett, de szerencsére akkor már jól vagy! :o)))

  • Örülök,hogy egy jól sikerült műtét után újra jelentkeztél!!!
    Remélem most már talán egy kicsivel több időd marad és ide is tudsz írni néha egy pár sort!!!

  • Már nagyon vártam, hogy újra olvashassak/csodálhassam a munkáidat! Örülök, hogy már jobban vagy.

E-mail cím nem jelenik meg. A kötelező mezőket *-ggal jelöltük

Üzenete moderátori jóváhagyás után jelenik meg az üzenőfalon. Köszönjük türelmét!

Kézimunka hírlevél

Értesülj a legfrisebb tartalmakról első kézből